Innovatief Toezicht & Tools, Save the Date : donderdag 2 september

09 juni 2021
Kennisbank

Het Lustrum Behavioral Risk Congres met als thema “Innovatief Toezicht & Tools” gaat door op donderdag 2 september 2021 in Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Waarom is het toezicht soms te laat? Waarom ontvangen toezichthouders en leidinggevenden zo weinig signalen van de werkvloer? Komt het door de vrees en de macht van toezichthouders? Beschikken zij wel over het juiste inzicht en over de juiste, moderne tools? Wat doen zij – en de Risk & Compliance professionals en bestuurders- niet goed? Hoe kan het beter? Het programma van het Lustrum Behavioral Risk Congres begint op donderdag 2 september 2021 om 11.45 uur (u bent welkom vanaf 11.00 uur) in het Pathé Utrecht Leidsche Rijn in Utrecht en wordt afgesloten met een netwerkborrel om 18.00 uur. Als organisatie houden we ons aan de geldende maatregelen van de overheid inzake Covid-19. Voor wat betreft ventilatie en recirculatie voldoet het nieuwe Pathé Utrecht Leidsche Rijn ruimschoots aan alle richtlijnen vanuit het bouwbesluit, ARBO en de meest recente adviezen van het RIVM.

Tijdens het Congres zullen de drie keynote sessies plaatsvinden, te weten die van Hans Henseler (Leiden University) , Maaike Lycklama à Nijeholt samen met Saskia de Bruijn (Kenniscentrum Innovatie, Hogeschool Rotterdam) en Patrick de Neef (De Nederlandsche Bank). Zij zullen het thema “Innovatief Toezicht & Tools” gaan behandelen vanuit hun eigen verschillende achtergronden, te weten de Data Science, Soft Controls en Innovatie vanuit het toezicht zelf.

Bart van Oort en Sander van Gelderen zullen de resultaten van 20 jaar praktisch onderzoek toelichten als kennismanager Data Governance en Data Management en hij wordt daarbij ondersteund door Frans Demmers, de voorzitter van de Vereniging van Compliance Officers.  Als afsluiter van dit Lustrum Behavioral Risk Congres hebben we als primeur het Grote Professorendebat met maar liefst 5 professoren, te weten Leen Paape, Femke de Vries, Muel Kaptein, Petra de Weerd-Nederhof en Floor Rink.

Dit interactieve Congres staat onder leiding van Caroline Raat als dagvoorzitter.

Deelname aan het Congres levert 4 gecertificeerde PE-punten op. Ga daarom nu naar het aanmeldformulier op de speciale congreswebsite waar u meer informatie vindt over het programma en de sprekers en meld u aan !

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *