04 Oct

CCC bijeenkomst bij Woonbedrijf Eindhoven over Auditplan 2023

Woonbedrijf Eindhoven

Elk jaar is het weer een opgave. Het opstellen van het Auditplan voor het komende jaar. Gelukkig heeft CCC het afgelopen jaar met haar leden het Auditplan 2021 en 2022 opgesteld. Dit is aan de CCC leden beschikbaar gesteld en is ook gepubliceerd in de CCC Jaarboeken van de afgelopen twee jaren. Voor het komende jaar 2023 zal het Auditplan aangepast worden. Met het CCC Auditplan wordt het leven van de controller en stuk makkelijker. Hij of zij gebruikt gewoon datgene wat op zijn of haar corporatie van toepassing is.

Het is op dinsdag 4 oktober 2022 dat we in Eindhoven bij Woonbedrijf zijn, bij onze gastheer Arie Stapper, die zelf ook een inhoudelijke bijdrage gaat leveren vanuit de praktijk.  Maar ook het nieuwe zojuist verschenen IIA rapport Risk in Focus 2023 zal besproken worden door de manager Vaktechniek van IIA Nederland, Sam Huibers.

Het bestrijden van cybercriminaliteit en het borgen van data zijn onderwerpen, die heden ten dage hoog op de agenda staan bij menige organisatie, dus ook bij de corporaties. Dat zal ongetwijfeld ook weer blijken uit het Risk in Focus rapport.  Juist over het onderwerp Security Management, maar dan specifiek voor corporaties zal ook een inhoudelijke bijdrage verzorgd worden in Eindhoven, in samenwerking met Geert Haisma, docent risk management.

Speciale spreker bij Woonbedrijf in Eindhoven is Marc Eggermont, een ervaren registeraccountant, bestuurder, commissaris, maar vooral bekend omdat hij als bestuurlijk regisseur verantwoordelijk was voor de leningruil VESTIA. Hij heeft ongeveer 10 maanden op dit project gezeten tot eind vorig jaar, toen uiteindelijk de leningruil met succes werd afgesloten. Marc gaat het nu hebben over Digital Twin bij corporaties, een van de hot topics uit het RiF rapport (digitalisering).

Erg interessant derhalve om ter plaatse bij Woonbedrijf in Eindhoven met de experts van gedachten te kunnen wisselen, onder leiding van onze moderatoren Cosmo Schuurmans en Geert Haisma.


car-bottom-3111

Uw investering

  • € 395, exclusief btw
  • 11.30 uur inloop met lunch en 16.00 uur einde
  • Met lunch
  • Voor de file naar huis
  • Locatie: Wal 2, 5611 GG Eindhoven


Aanmelden