07 Nov

Risk & Resilience Festival 2024

Universiteit Twente

Op 7 november 2024 is de 8e editie van Risk & Resilience Festival op de Universiteit Twente. Dit keer draait alles om ‘Leadership in organising Risk & Resilience’. Of u nu een doorgewinterde professional, een toegewijde academicus of een ambitieuze student bent met een passie voor risicomanagement, dit festival biedt een unieke kans om uw kennis te verdiepen en te netwerken met gelijkgestemden.

Wat kunt u verwachten?

Leer van experts: Ontdek de nieuwste inzichten en trends op het gebied van leiderschap in risicomanagement.
Netwerk met professionals: Ontmoet toonaangevende personen die uw passie delen.
Diverse sessies: Kies uit een scala aan sessies die aansluiten op uw specifieke vakgebied en interesses.

Early Bird ticket

Dit is dé gelegenheid om uzelf onder te dompelen in de wereld van Risk & Resilience en te ontdekken hoe leiderschap een cruciale rol speelt in het organiseren van risico’s en het versterken van veerkracht. Reserveer 7 november 2024 in uw agenda, want deze dag belooft een bron van inspiratie te worden!

Registreer nu voor het Risk & Resilience Festival en u profiteert van het Early-bird tarief van slechts €80,- tot en met 1 augustus! Mis deze unieke gelegenheid niet om tegen een gereduceerd tarief toegang te krijgen tot een dag vol inzichten over risicomanagement en resilience. Na 1 augustus gaan de tarieven omhoog naar €120,- voor reguliere tickets.

Meer info : m.f.clifford@utwente.nl