Risk & Compliance 2016 Par-pa fotografie 1139-1k

Winnaar Risk & Compliance Lagerhuisdebat 2016: Paul Wilbrink

21 juni 2016

Na het diner neemt juryvoorzitter Joost Melis het woord. “We hanteerden drie criteria voor de beoordeling van de debaters. Een: overtuigende argumenten, gebaseerd op inhoud. Twee is kritisch luisteren en drie is het vermogen om argumenten non-verbaal kracht bij te zetten.”

Op die basis kwam de jury – verder bestaande uit Gert Demmink, Stijn Sarneel en Michael van Woerden – tot drie genomineerden. “Een lastige keuze, want het was een zeer levendig debat vol interessante stellingen. Toch is de jury, uiteraard, tot een beslissing gekomen. Winnaar van het Risk & Compliance Lagerhuisdebat 2016 is, links op de foto, … Paul Wilbrink!”

“Op alle genoemde criteria scoorde Paul het beste. Paul reageert op een positieve manier op anderen, maar vergeet daarbij nooit om zijn eigen punt volledig voor het voetlicht te krijgen. Zeer sterk. Met snappy oneliners (“Regels maken mensen dom!”) weet Paul het publiek voor zich te winnen. En ook de non-verbale kant was bij hem in goede handen. Knap hoe je zo nu en dan bewust een stilte liet vallen… Namens de jury van harte gefeliciteerd.”

Paul Wilbrink is directeur van Diorite N.V. Op de tweede plaats eindigde Bakir Lashkari, project- en programmamanager bij FIM Flexible Interim Management. Raf Houben – hoofd Compliance & Veiligheidszaken bij HDI-Gerling Verzekeringen – werd derde.

Geef uw mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *