Whitepaper

Neo4j

Hoe Neo4j “Privacy Shield” privacyregels omzet in opportuniteiten

15 april 2020

Algemene gegevensbescherming vereisten (AVG – GDPR) is de verordening van de Europese Unie die bepaalt hoe persoonlijke gegevens van inwoners van de EU kunnen worden opgeslagen en beheerd. Alle bedrijven, waar ze ook gevestigd zijn, moeten het bezit van Europese persoonsgegevens nauwgezet begrijpen, controleren en beheren, anders worden ze vervolgd en worden er hoge boetes opgelegd. Volgens PwC ziet 92 procent van de multinationals AVG-compliance als een topprioriteit. Meer dan driekwart van deze bedrijven heeft meer dan een miljoen dollar uitgetrokken voor compliance-inspanningen, en bijna tien procent is van plan zelfs meer dan tien miljoen dollar uit te geven. Om een hoog rendement te halen uit uw GDPR-investering raden wij u aan verder te kijken dan enkel de compliance problemen en te zorgen een goed ontworpen privacy- en cyber beveiligingsstrategie voor de persoonlijke gegevens binnen uw bedrijf.

Ontdek de uitgebreide oplossing van Neo4j’s “Privacy Shield” om de Europese AVG-regelgeving te implementeren.

Neo4j “Privacy Shield” helpt individuen hun privégegevens te visualiseren en het gebruik ervan te controleren, terwijl de interne medewerkers snelle antwoorden geven op vragen over privacy. Het stelt privacy beheerders ook in staat om gegevensstromen te traceren, mogelijke inbreuken te onderzoeken en naleving aan regelgevers te bewijzen. Zonder de grafen technologie (zie ook grafentheorie) is het bijna onmogelijk om de volledige levenscyclus van persoonlijke gegevens te begrijpen. De visualisatie, de data lineage, de geconnecteerde data-analyse en patroonherkenning zijn eigenschappen die van Neo4j “Privacy Shield” een uniek krachtige oplossing maken.

Bezoekers van het Risk & Compliance Platform Europe kunnen deze Whitepaper gratis downloaden. Dit document is bedoeld voor mensen met een professionele interesse in risico en/of compliance.

 

Download