15 Jun

Risk & Compliance Jaarcongres 2023: Innovatie & Toezicht: Is RegTech het juiste antwoord?

Landgoed Groot Kievitsdal, Baarn

Op donderdag 15 juni zijn we weer aanwezig op het vertrouwde Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn voor het Risk & Compliance Jaarcongres 2023. Het thema is als volgt: “Innovatie & Toezicht: Is RegTech het juiste antwoord?” De rol van technologie wordt steeds belangrijker bij het internationale toezicht in de globale samenleving. Denk aan de rol en de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn met een moderne computer in de hand, ja gewoon uw mobiele telefoon. Vanuit de toezichthouders kijkt men som met argusogen naar deze ontwikkelingen. Maar ook daar worden de noodzakelijke stappen gezet om moderne technologie in te zetten bij toezicht en handhaving.

Maar hoe werkt dat nu in de praktijk? Wat mag wel en wat kan technisch allemaal? En hoe zit het met de link naar GDPR? Kortom, genoeg issues om met de experts en professoren te bespreken en hen te bevragen op donderdag 15 juni 2023 in Baarn op het fraaie Landgoed Groot Kievitsdal.

Het interactieve Risk & Compliance Jaarcongres begint zoals gebruikelijk met drie keynotes, waaronder de toezichthouder. Het officiële programma begint om 13.15 uur en de dag wordt afgesloten met het netwerkdiner, waarbij dit jaar het Professorendebat weer op het programma staat.