08 Sep

CCGPW bijeenkomst voorafgaand het RiskCongres Lokaal Bestuur

Provinciehuis Utrecht

De eerste bijeenkomst van de Controllers Circle Gemeenten, Provincies en Waterschappen, afgekort CCGPW, vond plaats op 12 mei jongstleden in Amersfoort onder leiding van Geert Haisma en Piet Klop, met als externe sprekers Remco Bouter en Daniël Prins. Verschillende onderwerpen kwamen aan bod, zoals rechtmatigheidscontroles, cyber risico’s, risk management en de ontwikkelingen in het vak van Public Controller. Van de eerste CCGPW bijeenkomst is een video impressie gemaakt en die kunt u hier bekijken.

Bent u werkzaam als controllers , internal auditor of als manager financiën bij een gemeente, provincie of waterschap? Dan bent u bij CCGPW aan het goede adres om samen met collega’s uw kennis te vergroten en uw netwerk uit te breiden. Het delen van kennis staat bij CCGPW hoog in het vaandel. De leden van de circle krijgen dan ook toegang tot unieke content, die hen in het dagdagelijkse leven helpt om betere en snellere beslissingen te kunnen nemen op hun vakgebied.

Voorafgaande het jaarlijkse RiskCongres Lokaal Bestuur zal in de ochtend de tweede bijeenkomst van CCGPW plaatsvinden. We beginnen om 10.00 uur exact en het programma eindigt om 12.00 uur. Daarna loopt het naadloos over in het RiskCongres Lokaal Bestuur met een lunchworkshop. Het thema van het Congres is “Duurzaamheid en nieuwe energie”, een thema dat ook hoog op de agenda staat bij controllers en financieel verantwoordelijken.

Meld u daarom nu aan voor de tweede bijeenkomst van CCGPW, onder leiding van gespreksleiders Geert Haisma en Piet Klop op 8 september as in het Provinciehuis Utrecht.

Belangrijk : als u zich aanmeldt voor de CCGPW bijeenkomst krijgt u automatisch gratis toegang (normale entreeticket 345 euro, exclusief btw) tot het RiskCongrer Lokaal Bestuur, dat aansluit op de CCGPW bijeenkomst.

hr style=”margin-top: 25px; margin-bottom: 25px;” />

car-bottom-3111

Uw investering

  • 295,-(excl. BTW)
  • 10.00 uur aanvang en 12.00 uur einde
  • Met koffie, thee, drankjes, etc…
  • Deelnemingscertificaat voor PE punten
  • Locatie: Provinciehuis Utrecht, Archimedeslaan 6, 3584 BA UTRECHT


Aanmelden