01 Dec

Behavioral Risk Congres 2022, thema “Integriteit”

EY Amsterdam

Op donderdag 1 december aanstaande vindt de zesde editie plaats van het Behavioral Risk Congres, dit keer in Amsterdam bij EY.  Integriteit is het thema, maar wat is dat eigenlijk, integriteit? Kun je dat leren, integer zijn? Er zijn heel wat boeken geschreven over integriteit, maar het gaat natuurlijk om de praktijk.

Wat zijn de kenmerken van integer gedrag? Hoe herken je niet-integer gedrag? Als eerste keynote gaat An Gaiser in op de non-verbale kenmerken. Vervolgens gaat advocaat Hester Bais in op het verschijnsel integriteit in de Financial Services Industry. Als derde keynote spreekt Willeke Slingerland over het verschijnsel netwerkcorruptie, haar specialiteit. Dit alles vindt plaats in het auditorium van EY Amsterdam, onder leiding van onze dagvoorzitter Michael van Woerden.

Na de middagpauze zijn er drie interactieve break out sessies naar keuze op de 21ste verdieping van het gebouw van onze gastheer EY in Amsterdam. Als afsluiting vindt het Grote Integriteitsdebat plaatst met verschillende experts, waarbij de voorzitter van het Huis voor Klokkenluiders, Wilbert Tomesen de introductie verzorgt.  Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom bij EY in Amsterdam op de Zuidas. Het programma begint om 13.15 uur en wordt om 17.15 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Voor meer  informatie en om u aan te melden gaat u naar de speciale congreswebsite.