Education

euroforum-header

5-daagse opleiding Risicomanagement en gedragsverandering voor overheid en non-profit

Date:03-10-2017
Time:09.30 uur
Days:5 days
Location:BCN Utrecht CS,, Utrecht

In 5 dagen wegwijs in de essentie en succesvolle implementatie van Risicomanagement Geef risicomanagement in uw organisatie optimaal vorm. Iedere dag krijgt u een inspirerend praktijkverhaal van een vakgenoot over hoe risicomanagement binnen hun organisatie is ingericht en u gaat naar huis met concrete tools om een gedragsverandering te bereiken waardoor u risicobewustzijn creëert binnen de organisatie. Vorige editie beoordeeld met een 8!

Lees meer…

euroforum-header

5-daagse opleiding Risicomanagement voor de profit sector

Date:24-10-2017
Days:5 days
Location:Meeting Plaza Utrecht, Utrecht

Actief risicomanagement is cruciaal voor continuïteit van uw organisatie In vijf dagen krijgt u kennis, praktijkvoorbeelden en opdrachten om risicomanagement te verankeren in uw organisatie.

Tijdens deze opleiding leert u van experts als Martin van Staveren en Marinus de Pooter onder andere:

Toepassen van uw risicoanalyse en omzetten naar business opportunities Verandermanagement voor risicobewuste organisatie: risico’s identificeren, wegen & beheersen Managen van moderne risico’s zoals informatiebeveiliging, fraude en cybercrime Borging van risicomanagement in uw organisatie Risk leadership & ownership: invulling geven aan uw adviesrol binnen de organisatie

Lees meer…

grid-verfijn-1reva

Post-hbo opleiding Fraudeonderzoeker

Date:08-09-2017
Days:10 days
Location:Den Haag

De Haagse Hogeschool en Fortress Academy hebben de handen ineengeslagen en de eerste opleiding speciaal voor fraudeonderzoekers ontwikkeld. Tijdens deze praktische opleiding leer je hoe je een solide onderzoek opzet en uitvoert volgens een vaste methodiek die universeel toepasbaar is. Docenten en experts uit het werkveld delen hun kennis en laten je via praktijkcases kennismaken met alle facetten van het vak. Zo ontwikkel je jezelf tot een gedegen en veelzijdige fraudeonderzoeker waar opdrachtgevers volledig op kunnen vertrouwen.

Lees meer…

Schermafbeelding 2017-06-04 om 09.39.43

Certified ISO 31000 Risk Management Professional

Date:22-09-2017
Days:3 days
Location:Regardz La Vie, Utrecht

Inhoud van de training ISO 31000 wordt beschouwd als dé internationale richtlijn op het gebied van risicomanagement. ISO 31000 definieert ‘risico’ als het effect van onzekerheid op het bereiken van doelstellingen. Daarbij gaat het niet alleen om bedreigingen, maar ook om kansen die van invloed zijn op het realiseren van die doelstellingen. Het document biedt een gemeenschappelijk begrippenkader plus een generiek raamwerk en proces.

Om risicomanagement effectief te implementeren hebben de betrokkenen een gemeenschappelijk taal nodig. ISO 31000 voorziet in algemeen aanvaarde begrippen en definities en verschaft een gemeenschappelijk raamwerk om gericht met de onzekere toekomst om te gaan. Daardoor is deze norm erg waardevol bij het gericht beheersen van de risico’s van uw organisatie. Ook fungeert de norm als paraplu boven de – op risicomanagement gebaseerde – normen zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 en OHSAS 18001.

Lees meer…

algemeen

Certified Fraud Examiner (CFE)

Date:03-11-2017
Time:09.30 uur -17.30 uur
Days:5 days
Location:Omgeving van Amsterdam

Het Certified Fraud Examiner (CFE) certificaat wordt wereldwijd erkendIn deze 5-daagse opleiding wordt u opgeleid tot Certified Fraud Examiner (CFE). Het CFE certificaat wordt door tal van vooraanstaande organisaties over de hele wereld gevraagd/geëist. Volgens de beloningsgids voor anti-fraude professionals van 2015/2016 verdienen Certified Fraud Examiners (CFE’s) 23% meer dan hun niet-gecertificeerde collega’s.

Lees meer…