Education

grid-verfijn-1reva

Examentraining Certified Fraud Examiner najaar 2017

Date:02-11-2017
Time:16.00-20.30
Days:6 days
Location:Fortress Academy in Naarden

Fraude en fraudebestrijding zijn belangrijke thema’s binnen zowel publieke als private organisaties. De impact van fraude wordt steeds groter en nieuwe vormen van fraude worden dagelijks uitgevonden. Bedrijven en organisaties zijn zich meer bewust van de gevolgen ervan en zoeken naar manieren om de risico’s in te perken. Het inrichten van fraudebestendige organisaties en structuren, het detecteren van fraudes in een vroeg stadium en het professioneel kunnen uitvoeren van fraudeonderzoeken is steeds belangrijker.

Lees meer…

Banner Risk & Compliance

Training Investigative Interviewing

Days:2 days
Location:Naar keuze

Goed feitenonderzoek vraagt om goede interviews. How2Ask verzorgt trainingen op het gebied van investigative interviewing. In korte tijd leren wij u om efficiënt te interviewen en effectief informatie te verzamelen. De training zorgt voor standaardisering en professionalisering van uw interviewproces. De mens als informatiebron staat hierbij centraal. Door onze interviewtraining wordt de human error in uw interviewprocessen geminimaliseerd en de hoeveelheid verkregen informatie gemaximaliseerd en de betrouwbaarheid vergroot. De wetenschappelijke kennis over het menselijk geheugen en aangeleerde interviewvaardigheden zijn direct toepasbaar.

Lees meer…

euroforum-header

5-daagse opleiding Risicomanagement voor de profit sector

Date:24-10-2017
Days:5 days
Location:Meeting Plaza Utrecht, Utrecht

Actief risicomanagement is cruciaal voor continuïteit van uw organisatie In vijf dagen krijgt u kennis, praktijkvoorbeelden en opdrachten om risicomanagement te verankeren in uw organisatie.

Tijdens deze opleiding leert u van experts als Martin van Staveren en Marinus de Pooter onder andere:

Toepassen van uw risicoanalyse en omzetten naar business opportunities Verandermanagement voor risicobewuste organisatie: risico’s identificeren, wegen & beheersen Managen van moderne risico’s zoals informatiebeveiliging, fraude en cybercrime Borging van risicomanagement in uw organisatie Risk leadership & ownership: invulling geven aan uw adviesrol binnen de organisatie

Lees meer…

grid-verfijn-1reva

Post-hbo opleiding Fraudeonderzoeker

Date:02-02-2018
Days:10 days
Location:Den Haag

De Haagse Hogeschool en Fortress Academy hebben de handen ineengeslagen en de eerste opleiding speciaal voor fraudeonderzoekers ontwikkeld. Tijdens deze praktische opleiding leer je hoe je een solide onderzoek opzet en uitvoert volgens een vaste methodiek die universeel toepasbaar is. Docenten en experts uit het werkveld delen hun kennis en laten je via praktijkcases kennismaken met alle facetten van het vak. Zo ontwikkel je jezelf tot een gedegen en veelzijdige fraudeonderzoeker waar opdrachtgevers volledig op kunnen vertrouwen.

Lees meer…

Schermafbeelding 2017-06-04 om 09.39.43

Certified ISO 31000 Risk Management Professional

Date:15-11-2017
Days:3 days
Location:Regardz La Vie, Utrecht

Inhoud van de training ISO 31000 wordt beschouwd als dé internationale richtlijn op het gebied van risicomanagement. ISO 31000 definieert ‘risico’ als het effect van onzekerheid op het bereiken van doelstellingen. Daarbij gaat het niet alleen om bedreigingen, maar ook om kansen die van invloed zijn op het realiseren van die doelstellingen. Het document biedt een gemeenschappelijk begrippenkader plus een generiek raamwerk en proces.

Om risicomanagement effectief te implementeren hebben de betrokkenen een gemeenschappelijk taal nodig. ISO 31000 voorziet in algemeen aanvaarde begrippen en definities en verschaft een gemeenschappelijk raamwerk om gericht met de onzekere toekomst om te gaan. Daardoor is deze norm erg waardevol bij het gericht beheersen van de risico’s van uw organisatie. Ook fungeert de norm als paraplu boven de – op risicomanagement gebaseerde – normen zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 en OHSAS 18001.

Lees meer…

algemeen

3-daagse Risk Management training (inclusief ISO 31000 examen)

Date:15-11-2017
Time:09.00 uur – 17.00 uur
Days:3 days
Location:Brussel en Utrecht

Deze 3-daagse Risk Management training (inclusief ISO 31000 examen) leidt op voor de wereldwijd erkende titel Certified ISO 31000 Risk Management Professional van het Global Institute for Risk Management Standards (G31000)

Lees meer…

algemeen

Certified Fraud Examiner (CFE)

Date:13-11-2017
Time:09.30 uur -17.30 uur
Days:5 days
Location:Omgeving van Amsterdam

Het Certified Fraud Examiner (CFE) certificaat wordt wereldwijd erkendIn deze 5-daagse opleiding wordt u opgeleid tot Certified Fraud Examiner (CFE). Het CFE certificaat wordt door tal van vooraanstaande organisaties over de hele wereld gevraagd/geëist. Volgens de beloningsgids voor anti-fraude professionals van 2015/2016 verdienen Certified Fraud Examiners (CFE’s) 23% meer dan hun niet-gecertificeerde collega’s.

Lees meer…