About us

De website van het Risk & Compliance Platform Europe is live sinds 2014. De website is op dit moment een zestalig  (Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaans en Pools),  grensoverschrijdend interactief platform voor alle professionals die werkzaam zijn op het gebied van risk en compliance, zowel in de financiële wereld, in de corporates, maar ook in de publieke sector. Niet alleen de risk en compliance managers zelf behoren tot onze doelgroep, maar ook general en business managers, die in hun dagelijkse werkzaamheden geconfronteerd worden met de toegenomen risico’s en de toegenomen regeldruk van zowel nationale als internationale overheidsinstanties en toezichthouders.

De zes verschillende taalsites hebben elk hun eigen content die anders is dan de andere taalsites!  De website is een open forum, waarop de professionele bezoeker zijn / haar standpunten kan formuleren. Ons doel is om zoveel mogelijk professionals in Europa via het platform met elkaar in contact te brengen.

Recentelijk is ook de Poolse taalsite live gegaan.

Op dit moment verschijnen de nieuwsbrieven in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Italiaans. Deze kunnen in de door u gewenste taal gratis via de website besteld kan worden. De Nederlandstalige nieuwsbrief  heeft meer dan 10.200 abonnees, en de Franstalige nieuwsbrief  heeft er meer dan 2.700. De Duitstalige nieuwsbrief is van start gegaan in augustus 2016 en heeft nu al meer dan 2.900 abonnees. De Engelstalige is recentelijk gelanceerd en de Italiaanse heeft al nu al bijna 2.000 abonnees.

Voor informatie over nieuwsbrieven, de website, wijzigingen van tenaamstelling, verandering van e-mail adressen etc.. gelieve uw vraag te mailen naar info@riskcompliance.nl  Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Voor vragen over de content van de website en de nieuwsbrieven en over de mogelijkheid tot het plaatsen van whitepapers, casestudies en / of best practices kunt u mailen naar info@riskcompliance.nl

Voor commerciële vragen over het plaatsen van banners op de website en / of advertorials in de nieuwsbrieven kunt u mailen naar info@riskcompliance.nl

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

De redactie van het Risk & Compliance Platform Europe is volledig onafhankelijk en meertalig.