19 May

Seminar Innovaties in Risk & Audit

EYE Filmmuseum, Amsterdam

 

Op donderdag 19 mei aanstaande zal in het EYE, Amsterdam het seminar Innovaties in Risk & Audit plaatsvinden, georganiseerd door CERRIX, onder leiding van Esther van der Voort. Begonnen wordt met een EYE opener on Risk Response door Prof. Dr. Edo Roos Lindgreen, Hoogleraar Data Science in Auditing, Universiteit van Amsterdam. Daarna is het onderwerp  Continuous Monitoring en GRC aan de beurt.Vervolgens GRC implementatie en andermaal een EYE, nu op aligment in 3 lines. De ochtend wordt afgesloten met een paneldiscussie met onder andere Arjan Man, Diederik Geerits, Haizea van Bork Elicegui en Nienke van Oosterheert en het seminar wordt daarna definitief beëindigd met een lunch in het EYE.  

Toenemende compliance eisen, continue in control moeten zijn en de efficiency verbeteren. Het lijkt een onmogelijke uitdaging. Continuous Monitoring biedt hier echter volop kansen. Dit vraagt echter wel om op een andere manier te kijken naar controls en de beoordeling hiervan. Hoe ziet onze wereld er uit als we Continuous Monitoring en GRC bij elkaar brengen?

Kiezen voor technologie en vervolgens in twee maanden na aanschaf van GRC systeem live gaan. Wat is daarvoor nodig om dat voor elkaar te krijgen?

Hoe kunnen alle drie defense lines optimaal samenwerken? Is één gemeenschappelijk Risk & Audit Universe wenselijk? En wat doen we met verschillende risico opinies?

De locatie van het seminar is het Eye Filmmuseum in Amsterdam, IJpromenade 1. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de trein of met de auto (parkeergarage onder het museum).

Wilt u bij het CERRIX seminar aanwezig zijn op donderdag 19 mei aanstaande in EYE Filmmuseum, Amsterdam ? Klik op deze link waar u zich kunt inschrijven.