01 Jul

IEX Beleggersdag 2022

Spant, Bussum

De IEX Beleggersdag is een dag waarop kennis en inspiratie centraal staan rond het onderwerp beleggen. Nieuwe beleggingsideeën en actuele inzichten komen aan bod. De plenaire sessies met t topsprekers en diverse expertpanels tot op maat gesneden workshops en break out sessies staan op het programma. Strategieën en specifieke beleggingsvraagstukken worden uitgediept en toegelicht.

D IEX Beleggersdag wordt u onder andere geïnspireerd door keynotes van Prins Constantijn van Oranje (Special Envoy Techleap.nl), Frans Muller (CEO Ahold Delhaize) en Jeroen van Glabbeek (CEO CM.com). Naast deze topsprekers krijgt u bij diverse expertpanels en speciale break-out sessies nieuwe beleggingsideeën en -inzichten. Dit is een dag die u, als belegger, niet wilt missen

De IEX Beleggersdag is natuurlijk ook een ideale gelegenheid om de Nederlandse beleggerscommunity, van particulier tot professional, te kunnen ontmoeten en te spreken. De Beleggersdag 2022 vindt plaats in het congrescentrum Spant in Bussum, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.  Zij die met de auto komen kunnen gratis parkeren.