21 Sep

Fiscale actualiteiten net na Prinsjesdag

Webinar van 10.00-11,00 uur

Wat zit er dit jaar in het koffertje van de demissionaire minister van Financiën?  Wat is al uitgelekt en wat nog niet? Twee dagen na de fameuze derde dinsdag in september, op donderdag 21 september, kunt u live het webinar volgen over  de fiscale actualiteiten en dan bent u weer helemaal op de hoogte! In dit LIVE webinar, waarin u uiteraard ook vragen kunt stellen, bundelen EJS Tax & Consulting en Valegis Advocaten weer de krachten. Gastspreker Edwin Jeanty van der Spek neemt u mee in de fiscale actualiteiten die de op Prinsjesdag, tijdens de aanbieding van de Miljoenennota bekend zijn geworden. Dick van Deventer modereert deze sessie en zorgt ervoor dat uw vragen aan bod komen. Over de inhoud van dit webinar kunnen we nu begrijpelijkerwijs nog niets zeggen, maar actueel is die per definitie!

Het webinar vindt plaats op donderdag 21 september 2023 van 10:00 – 11:00 uur. Uiterlijk op de dag van het webinar (dus niet direct na inschrijving!) ontvangt u een e-mail met een link naar de webinar pagina. De rest wijst zich dan vanzelf. Deelnemen kan via pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. U ontvangt zo spoedig mogelijk per e-mail de bevestiging van uw deelname.
U kunt zich hier gratis aanmelden voor dit webinar via deze link.

Over de twee sprekers / experts:

Dick van Deventer is Senior Associate en arbeidsrecht advocaat bij Valegis Advocaten. Hij is werkzaam in een commerciële, zowel nationaal als internationaal georiënteerde advies- en procespraktijk. Hij adviseert ondernemingen en particulieren uit binnen- en buitenland omtrent alle aspecten van het arbeidsrecht. Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Dick gastdocent bij de afdeling Sociaal recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden en schrijft hij regelmatig artikelen voor vakbladen. Tevens is hij actief binnen PangeaNet, het internationale netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren waar Valegis Advocaten bij is aangesloten.

Edwin Jeanty van der Spek, is een gedreven en bevlogen adviseur met gevoel voor zijn klanten. Edwin begon zijn carrière in 1989 bij Meijburg & Co. Na een kleine uitstap naar de bancaire sector is hij vanaf 1992 onafgebroken werkzaam geweest in de belastingadviespraktijk waarvan tot eind 2015 (11 jaar) als partner van Deloitte Belastingadviseurs. Hij adviseert bedrijven bij binnenlandse en internationale structureringen, samenwerkingsverbanden en herstructurering. Zijn interesse gaat uit naar de advisering aan familiebedrijven en in het bijzonder naar de begeleiding rond mogelijke bedrijfsopvolging.

Foto: Het koffertje van de toenmalige minister van Financiën, Pieter Lieftinck uit 1947  (beeld: Valerie Kuijpers).