06 Dec

De nieuwe pensioenwet: wat betekent dit voor uw bedrijf?

Webinar van 10.00-11,00 uur

 

Op 6 december aanstaande is er een webinar van een uur over de nieuwe pensioenwet die onlangs is aangenomen. Alle bedrijven in Nederland moeten vroeg of laat hiermee aan de slag. Bent u benieuwd wat de nieuwe pensioenwet voor uw organisatie en werknemers te betekenen heeft? Meld u zich dan via de button hieronder aan voor het webinar “De nieuwe pensioenwet: wat betekent dit voor uw bedrijf”

Wanneer? Woensdag 6 december van 10 tot 11 uur. Dick van Deventer, arbeidsrecht advocaat bij Valegis Advocaten en Theo Gommer, pensioenexpert bij Gommer Pensions Group praten u dan bij over de Wet Toekomst Pensioenen. U hoort wat er allemaal gaat veranderen, wanneer u in actie moet komen, wie waar verantwoordelijk voor is en u krijgt praktische tips!

Dick van Deventer is werkzaam in een commerciële, zowel nationaal als internationaal georiënteerde advies- en procespraktijk. Hij adviseert ondernemingen en particulieren uit binnen- en buitenland omtrent alle aspecten van het arbeidsrecht. Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Dick gastdocent bij de afdeling Sociaal recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden en schrijft hij regelmatig artikelen voor vakbladen. Tevens is hij actief binnen PangeaNet, het internationale netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren waar Valegis Advocaten bij is aangesloten.

Theo Gommer koppelt kennis aan ervaring in pensioenland. Hij adviseert zowel professionals als werkgevers, werknemers en ondernemingsraden en wanneer dat nodig is treedt hij op als pensioenadvocaat. Theo is partner bij Gommer & Partners Pensioen Advocaten en mede-initiatiefnemer van de Visitatie Commissie Pensioenfondsen B.V. Theo is een veelgevraagd inleider/docent bij lezingen, cursussen en opleidingen en hij publiceert artikelen in dag- en vakbladen, o.a. voor de Telegraaf en op ONL.nl. Tot slot is hij hoofdredacteur van het vakblad Onderneming+Pensioen.

Om aan te melden klikt u hier.