07 Apr

Combating Financial Economic Crime

Hoofdkantoor Euroclear, Brussel

Op donderdag 7 april 2022 zal het International Risk Congress plaatsvinden in Brussel met als thema “Combating Financial Economic Crime”. De voertaal van het congres is Engels. Verschillende sprekers uit binnen- en buitenland hebben zich al gecommitteerd. De plaats van handeling is het hoofdkantoor van Euroclear in Brussel. Gemakkelijk te bereiken met de auto en met de trein, op loopafstand van het Noord Station van Brussel.

De internationale, grensoverschrijdende financieel economische criminaliteit loopt als een rode draad door het programma, met bijdragen over internationale scamming praktijken, de regelgeving rond crypto valuta en en de rol die offshore vennootschappen internationaal spelen in de strijd tegen witwassen. Verschillende professoren gaan hun visie geven, maar praktijkmensen zoals onder andere Olivier Goffard, Global Director Compliance Euroclear, komen ook aan het woord. Uit Oostenrijk zal Elfriede Sixt afreizen om te spreken over ernstige fraudezaken waarbij ook banken betrokken zijn. Claudia Zimmermann spreekt over oplichtingspraktijken rond cryptomunten en Jan van Koningsveld gaat het hebben over de rol die offshore vennootschappen spelen.

Binnenkort zal de speciale congreswebsite live gaan met alle details over het programma en de sprekers. Reserveer in ieder geval nu al vast 7 april 2022 in uw agenda vanaf 11.30 uur.

Wilt u direct meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@riskcongress.be