09 Sep

Combating Financial Economic Crime

Hoofdkantoor Euroclear, Brussel

Op donderdag 9 september 2021 zal het International Risk Congress plaatsvinden in Brussel met als thema “Combating Financial Economic Crime”. De voertaal van het congres is Engels. Verschillende sprekers uit binnen- en buitenland hebben zich al gecommitteerd. De plaats van handeling is het hoofdkantoor van Euroclear in Brussel. Gemakkelijk te bereiken met de auto en met de trein, op loopafstand van het Noord Station van Brussel.

De internationale, grensoverschrijdende financieel economische criminaliteit loopt als een rode draad door het programma, met bijdragen over internationale scamming praktijken, de regelgeving rond crypto valuta en en de rol die offshore vennootschappen internationaal spelen in de strijd tegen witwassen. Verschillende professoren gaan hun visie geven, maar praktijkmensen zoals onder andere Olivier Goffard, Global Director Compliance Euroclear, komen ook aan het woord.

Binnenkort zal de speciale congreswebsite live gaan met alle details over het programma en de sprekers. Reserveer in ieder geval nu al vast 9 september in uw agenda vanaf 11.30 uur.

Wilt u direct meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@riskcongress.be