03 Jun

CCC bijeenkomst over treasury en financiering met BNG Bank, Vestia en WSW in Hotel Den Haag-Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

 

Op donderdag 3 juni 2021 zal de CCC-bijeenkomst plaatsvinden samen met BNG Bank in Hotel Den Haag-Nootdorp. CCC, afkorting van Controllers Circle Corporaties, zal daar haar interactieve bijeenkomst organiseren met een inhoudelijke bijdrage van René Goorden, sector specialist wonen van BNG Bank. Hij gaat het hebben over het aanbod van financieringen, ongeborgde financiering (vooral kijken naar cashflow) en over de compliance eisen vanuit de ECB en wat dit betekent voor de corporaties.

Woningcorporatie Vestia gaat bij monde van treasurer Michel van Baardewijk in op de gewijzigde treasuryfunctie in relatie tot control. Verder wordt door Michel ingegaan op de manier waarop Vestia probeert de leningenportefeuille te herstructureren.

Diana de Koning, Teamleider Accounts, van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) zal in haar bijdrage ingaan op de uitrol van het strategisch programma, het onderdeel treasury in het risico score model van het WSW en de liquiditeitsrisico’s.

De CCC bijeenkomst straat onder leiding van de twee experts van CCC, Piet Klop RA MGA en drs. Cosmo Schuurmans RA CIA MRE MRICS. Eén van de CCC leden zal als woningcorporatie opening van zaken geven en het eigen treasury beleid toelichten, in dit geval is dat Vestia bij monde van hun treasurer Michel van Baardewijk.

De interactieve CCC-bijeenkomst staat zoals gebruikelijk ook stil bij de inbreng van de andere leden op dit gebied met het ook op het delen van kennis binnen de Circle. De contouren van het Auditplan 2022 zullen ook behandeld worden.

Uw investering is slechts 395 euro, exclusief btw en daarmee bent u automatisch lid van de Controllers Circle Corporaties, afgekort CCC. CCC heeft als doel het op niveau brengen van kennis en competenties van de controllers van corporaties en het delen van kennis tussen de leden onderling. Het lidmaatschap staat openen voor bedrijfscontrollers, concerncontrollers, CFO’s en internal auditors van woningcorporaties in Nederland. Zij kunnen bij corporaties in vaste dienst zijn, maar ook interim professionals met dezelfde functies werkzaam bij woningcorporaties kunnen lid worden. De deelnemers ontvangen een PE-deelnemingscertificaat.

car-bottom-3111

CCC Jaarboek 2021

Alle leden van CCC ontvangen gratis het CCC Jaarboek 2021. In het Jaarboek staan de verslagen van de CCC bijeenkomsten uit 2020, artikelen met visies over de sector en het CCC Auditplan. In het Jaarboek vindt u ook de beschrijving van de CCC App, die met input van de leden van CCC ontwikkeld is, speciaal voor controllers van woningcorporaties.

Adres: Hotel Den Haag-Nootdorp, Gildeweg 1, 2632 BD NOOTDORP

Voor diegenen die met de auto komen is gratis parking voorzien bij Hotel Den Haag-Nootdorp.  Hotel Den Haag-Nootdorp zeer goed bereikbaar, direct naast de A12.  We kunnen maximaal 30 personen ontvangen volgens de geldende COVID-19 regels, schrijf u daarom nu snel in. Onze vergaderruimte is maar liefst 260 vierkante meters en daarmee is voldoende afstand tussen de aanwezigen gewaarborgd.

Wilt u meer info ontvangen stuur dan een berichtje naar ccc@riskcompliance.nl


car-bottom-3111

Uw investering

  • € 395, exclusief btw
  • 11.30 uur inloop met lunch en 16.00 uur einde
  • Met lunch
  • Voor de file naar huis
  • Locatie: Hotel Den Haag-Nootdorp, Gildeweg 1, 2632 BD NOOTDORP


Aanmelden