03 Jun

CCC bijeenkomst over treasury en financiering bij BNG Bank

BNG Bank, Den Haag

Op donderdag 3 juni 2021 zal de CCC-bijeenkomst plaatsvinden bij onze gastheer BNG Bank in Den Haag. CCC, afkorting van Controllers Circle Corporaties, zal daar haar interactieve bijeenkomst organiseren met een inhoudelijke bijdrage van BNG Bank. Het spreekt voor zich dat treasury en financiering dan op het programma staan.

De CCC bijeenkomst straat onder leiding van de twee experts van CCC, Piet Klop RA MGA en drs. Cosmo Schuurmans RA CIA MRE MRICS. Een van de CCC leden zal als woningcorporatie opening van zaken geven en het eigen treasury beleid toelichten.

De interactieve CCC-bijeenkomst staat zoals gebruikelijk ook stil bij de inbreng van de andere leden op dit gebied met het ook op het delen van kennis binnen de Circle. De contouren van het Auditplan 2022 zullen ook behandeld worden.

Uw investering is slechts 395 euro, exclusief btw en daarmee bent u automatisch lid van de Controllers Circle Corporaties, afgekort CCC. CCC heeft als doel het op niveau brengen van kennis en competenties van de controllers van corporaties en het delen van kennis tussen de leden onderling. Het lidmaatschap staat openen voor bedrijfscontrollers, concerncontrollers, CFO’s en internal auditors van woningcorporaties in Nederland. Zij kunnen bij corporaties in vaste dienst zijn, maar ook interim professionals met dezelfde functies werkzaam bij woningcorporaties kunnen lid worden. De deelnemers ontvangen een PE-deelnemingscertificaat.

car-bottom-3111

CCC Jaarboek 2021

Alle leden van CCC ontvangen gratis het CCC Jaarboek 2021. In het Jaarboek staan de verslagen van de CCC bijeenkomsten uit 2020, artikelen met visies over de sector en het CCC Auditplan. In het Jaarboek vindt u ook de beschrijving van de CCC App, die met input van de leden van CCC ontwikkeld is, speciaal voor controllers van woningcorporaties.

Adres: BNG Bank, Koninginnegracht 2, 2541 AA DEN HAAG

Voor diegenen die met de auto komen is gratis parking voorzien in de Parking onder het Malieveld. De BNG Bank is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We kunnen maximaal 30 personen ontvangen volgens de geldende COVID-19 regels, schrijf u daarom nu snel in.

Wilt u meer info ontvangen stuur dan een berichtje naar ccc@riskcompliance.nl


car-bottom-3111

Uw investering

  • € 395, exclusief btw
  • 11.30 uur inloop met lunch en 16.00 uur einde
  • Met lunch
  • Voor de file naar huis
  • Locatie: BNG Bank, Koninginnegracht 2, 2541 AA DEN HAAG


Aanmelden