11 Apr

CCC bijeenkomst bij Woonstede in Ede

Woonstede, Ede

De eerste CCC bijeenkomst van 2024 vindt plaats op donderdag 11 april aanstaande in Ede, bij Woonstede. In het centrum van het land en de controller Hans van den Bos is daarbij onze gastheer. Deze CCC bijeenkomst in Ede vindt plaats in het hoofdkantoor aan de Telefoonweg in het centrum van Ede, Telefoonweg 36, 6712 GD EDE.

Tijdens deze bijeenkomst zal onder andere  Mr. Eelkje van de Kuilen, partner advocaat bij ADK, de veranderingen in wet- en regelgeving met u doornemen, voor zover van toepassing en relevant voor corporaties.

Controller Hans van den Bos van Woonstede zal gaan spreken over het ontstaan van de volkshuisvesting, voor wie doen we het, terug naar de bedoeling en welke belangrijke rol Control daarin speelt.

Zijn eigen Woonstede heeft als woningcorporatie meer dan 10.000 woningen in de regio Food Valley, te weten Ede, Veenendaal, Barneveld en Wageningen. Woonstede bedient huurders in het hart van Nederland, op het kruispunt van grootschalige landbouw, schitterende natuur en toenemende verstedelijking biedt woningcorporatie Woonstede zo’n 10.000 huishoudens een betaalbaar huis.

Cosmo Schuurmans en Geert Haisma zullen als gespreksleiders in gaan op de actualiteit en de bijeenkomst op 11 april in goede banen leiden. Cosmo zal daarbij de wenselijkheid van de VOR ter sprake brengen en Geert zal nader ingaan op de strategische risico’s voor woningcorporaties, naar aanleiding van het zojuist verschenen rapport van het World Economic Forum.

We zien u graag tegemoet op donderdag 11 april 30 januari 2024 in Ede.  Aanmelden kan via onderstaand formulier.


car-bottom-3111

Uw investering

  • € 395, exclusief btw
  • 11.30 uur inloop met lunch en 16.00 uur einde
  • Met lunch
  • Voor de file naar huis
  • Locatie: Woonstede Ede
  • Adres: Telefoonweg 36,
  • 6712 GD Ede


Aanmelden