Contact

Uitgeverij / Hoofdkantoor:

International Publishing & Sales bv
Weesperplein 4 B
NL-1018 XA AMSTERDAM
Managing Director: Michel Klompmaker

klompmaker@riskcompliance.nl

Kamer van Koophandel inschrijvingsnummer  61570257
BTW NR  NL 8543.95.933 B01

Over ons

De website van het Risk & Compliance Platform Europe is live sinds 2014. De website is een grensoverschrijdend interactief platform in NEGEN talen met hun eigen unieke content, te weten Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaans, Pools, Roemeens, Bulgaars en Tsjechisch-Slowaaks. De website richt zich als platform tot alle professionals die werkzaam zijn op het gebied van risk en compliance, zowel in de financiële wereld, bij de grote en middelgrote ondernemingen als naar professionals in de (semi-) publieke sector. Maar niet alleen de risk en compliance managers / officers behoren tot onze doelgroep, maar ook general en business managers, die in hun dagelijkse werkzaamheden geconfronteerd worden met de toegenomen risico’s en de toegenomen regeldruk van zowel nationale als internationale overheidsinstanties en toezichthouders. Het spreekt voor zich dat de artikelen op het Risk & Compliance Platform Europe ook interessant zijn voor toezichthouders, accountants, controllers, auditors en juristen.

De negen verschillende taalsites hebben elk hun eigen content die anders is dan de andere taalsites! De website is een open forum, waarop de professionele bezoeker zijn / haar standpunten kan formuleren. In de loop van 2022 zal Grieks als tiende taalsite worden toegevoegd en voor het einde van 2022 Spaans.

Op dit moment verschijnen de nieuwsbrieven in het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Pools, Roemeens en in het Bulgaars. Deze kunnen in de door u gewenste taal gratis via de website besteld worden. De Nederlandstalige nieuwsbrief, die twee keer per maand verschijnt heeft meer dan 15.400 abonnees. De Engelstalige die elke woensdag verschijnt heeft er inmiddels 11.500, de Italiaanse ruim 6.000, de Franstalige meer dan 3.400, de Duitstalige staat op 3.300, de Poolse op 1.700, de Roemeense op 1.400 en de Bulgaarse op 700 abonnees.

Voor informatie over nieuwsbrieven, de website, wijzigingen van tenaamstelling, verandering van e-mail adressen, etc. gelieve uw vraag te mailen naar info@riskcompliance.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

We zijn recentelijk gestart als Risk & Compliance Platform Europe met onze eigen Linkedin groepen per taal.

Voor vragen over de content van de website en de nieuwsbrieven en over de mogelijkheid tot het plaatsen van whitepapers, casestudies en / of best practices kunt u mailen naar klompmaker@riskcompliance.nl. Idem voor wat betreft commerciële vragen zoals het plaatsen van banners op de website en / of advertorials in de nieuwsbrieven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

De redactie van het Risk & Compliance Platform Europe is volledig onafhankelijk en meertalig.

8642
Michel Klompmaker
Publisher / Editor in Chief
klompmaker@riskcompliance.nl
32873
Renusha Jangali
Editor English
renusha@riskcompliance.nl
28703
Claudia Zimmermann
Director DACH Region
zimmermann@riskcompliance.de
13886
Glenn Rudolph
Internet Marketing / Web Development
rudolph@riskcompliance.nl
34908
Joanna Grynfelder
Editor in Chief Poland
joanna@riskcompliance.pl
43051
Dominika Murjas
Content Editor Polish website
murjas@riskcompliance.pl
32855
Ingrid Gacci
Director and Editor in Chief Italia
gacci@riskcompliance.it
33850
Branislav Hock
Director and Editor in Chief CZ/SK Website
hock@riskcompliance.cz
32874
Elina Karpacheva
Director and Editor in Chief Bulgaria
elina@riskcompliance.bg
43055
Dan Stefan Mihai
Content Director Roemenië
dan@riskcompliance.ro