Contact

Uitgeverij

International Publishing & Sales bv
Wisselweg 33
NL-1314 CB  ALMERE
Managing Director: Michel Klompmaker

klompmaker@riskcompliance.nl

Kamer van Koophandel inschrijvingsnummer  61570257
BTW NR  NL 8543.95.933 B01

Over ons

De website van het Risk & Compliance Platform Europe is live sinds 2014. De website is op dit moment  een zeventalig  (Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaans, Pools en Roemeens),  grensoverschrijdend interactief platform voor alle professionals die werkzaam zijn op het gebied van risk en compliance, zowel in de financiële wereld, corporates, maar ook in de publieke sector. Niet alleen de risk en compliance managers zelf behoren tot onze doelgroep, maar ook general en business managers, die in hun dagelijkse werkzaamheden geconfronteerd worden met de toegenomen risico’s en de toegenomen regeldruk van zowel nationale als internationale overheidsinstanties en toezichthouders.

Roemeens is de meest recente taal en binnenkort zal het Bulgaars toegevoegd worden.

De zeven verschillende taalsites hebben elk hun eigen content die anders is dan de andere taalsites!  De website is een open forum, waarop de professionele bezoeker zijn / haar standpunten kan formuleren.

Op dit moment verschijnen de nieuwsbrieven in het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans en Pools. Deze kunnen in de door u gewenste taal gratis via de website besteld kan worden. De Nederlandstalige nieuwsbrief  heeft meer dan 11.500 abonnees. De Franstalige nieuwsbrief  heeft er meer dan 2.800.De Duitstalige staat op 2.400 en de Engelstalige op bijna 2.900. De Italiaanse heeft meer dan 3.800 abonnees.

Voor informatie over nieuwsbrieven, de website, wijzigingen van tenaamstelling, verandering van e-mail adressen etc.. gelieve uw vraag te mailen naar info@riskcompliance.nl  Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Voor vragen over de content van de website en de nieuwsbrieven en over de mogelijkheid tot het plaatsen van whitepapers, casestudies en / of best practices kunt u mailen naar klompmaker@riskcompliance.nl

Voor commerciële vragen over het plaatsen van banners op de website en / of advertorials in de nieuwsbrieven kunt u mailen naar klompmaker@riskcompliance.nl

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

De redactie van het Risk & Compliance Platform Europe is volledig onafhankelijk en meertalig.

8642
Michel Klompmaker
Publisher / Editor in Chief
klompmaker@riskcompliance.nl
619
Alain Deladrière
Senior Editor
info@riskcompliance.nl
28703
Claudia Zimmermann
Director DACH Region
zimmermann@riskcompliance.de
631
Melvyn Morrison
Senior Editor
info@riskcompliance.be
636
Frank van den Nieuwenhuijzen
Senior Editor
info@riskcompliance.nl
13886
Glenn Rudolph
internet marketing / web development
rudolph@riskcompliance.nl
729
Sandra Korthoff
Senior Editor
sandra@riskcompliance.biz