Luxe uitvoering CCC Jaarboek 2022 nu verkrijgbaar

11 april 2022

Het CCC Jaarboek 2022 kent twee uitvoeringen. Een gewone en een luxe. De laatste is 21 bij 21 centimeter met een mooie zware kaft. Het boek met 100 pagina’s geeft een overzicht van de CCC bijeenkomsten van vorig jaar, bevat opinies en visieartikelen en last but not not least het CCC Auditplan 2022 speciaal voor de corporaties, dat in samenwerking met IIA Nederland is opgesteld. Het boek is gratis voor de leden van CCC, maar kan ook door niet-leden worden aangeschaft tegen een bedrag van 39,50 euro, inclusief btw en verzendkosten in Nederland. CCC is de in 2018 opgerichte Controllers Circle Corporaties. Op 12 april vindt er weer een CCC bijeenkomst plaats in Amstelveen bij Woonzorg Nederland en op 9 juni is de CCC bijeenkomst bij Elkien in Heerenveen.

Op dinsdag 12 april 2022 zal de CCC bijeenkomst plaatsvinden in het hoofdkantoor van Woonzorg Nederland in Amstelveen. Het thema van de bijeenkomst is “Uitdagingen voor corporaties rond duurzaamheid”. Arnold Pureveen, CFO van Woonzorg Nederland is gastheer en zal namens Woonzorg Nederland een inhoudelijke bijdrage leveren met als titel “Duurzaamheid: wat moet je ermee, wat kan je ermee?” Vanaf 2023 zijn oob’s verplicht om een duurzaamheidsverslag te maken. Om dat te kunnen maken moet de corporatie helder voor ogen hebben wat het beleid is en wat de kpi’s daarbij zijn. De ‘waarom”-vraag komt daarbij aan de orde ! Verder zal de onafhankelijke duurzaamheidsexpert Sanne Steensma een inhoudelijke bijdrage leveren.

De wijzigingen van de specifieke wetgeving waarmee woningcorporaties te maken hebben zullen besproken en toegelicht worden door Eelkje van de Kuilen advocaat en partner bij AKD Benelux Lawyers. Zij is een een erkende specialist op dit gebied. Zij zal de CCC leden bijpraten over de actuele wet- en regelgeving voor woningcorporaties.

De CCC bijeenkomst begint zoals gebruikelijk met een inloop en broodjeslunch vanaf 11.30 uur en eindigt om 16.00 uur.

Heerenveen 

Op donderdag 9 juni zijn we te gast in het noorden van ons land, bij Elkien in Heerenveen. CCC lid Sandra Oude Wesselink, concerncontroller bij Elkien is de gastvrouw en zij zal een belangrijke inhoudelijke bijdrage leveren over het bij Elkien geïmplementeerde Continuous Monitoring System. Zij doet dat uiteraard in het Nederlands, dus niet in het Fries noch Engels.Het door haar ingevoerde systeem is speciaal voor corporaties aangepast en voor andere controllers is dit dus de uitgelezen mogelijkheid om hiermee kennis te kunnen maken. Sandra zal daarbij ook vragen en opmerkingen van haar collega’s behandelen.

Voor meer info en om de luxe uitvoering van het CCC Jaarboek 2022 te bestellen stuurt u een e mail naar ccc@riskcompliance.nl



Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *