12 Apr

CCC bijeenkomst bij Woonzorg Nederland over duurzaamheid, actuele wet- en regelgeving

Woonzorg Nederland, Amstelveen

Op dinsdag 12 april 2022 zal de CCC bijeenkomst plaatsvinden in het hoofdkantoor van Woonzorg Nederland in Amstelveen. Het thema van de bijeenkomst is “Uitdagingen voor corporaties rond duurzaamheid”. Arnold Pureveen, CFO van Woonzorg Nederland is gastheer en zal namens Woonzorg Nederland een inhoudelijke bijdrage leveren met als titel “Duurzaamheid: wat moet je ermee, wat kan je ermee?”  Vanaf 2023 zijn oob’s verplicht om een duurzaamheidsverslag te maken. Om dat te kunnen maken moet de corporatie helder voor ogen hebben wat het beleid is en wat de kpi’s daarbij zijn. De ‘waarom”-vraag komt daarbij aan de orde ! Verder zal de onafhankelijke duurzaamheidsexpert Sanne Steensma een inhoudelijke bijdrage leveren.

De wijzigingen van de specifieke wetgeving waarmee woningcorporaties te maken hebben zullen besproken en toegelicht worden door Eelkje van de Kuilen advocaat en partner bij AKD Benelux Lawyers. Zij is een een erkende specialist op dit gebied. Zij zal de CCC leden bijpraten over de actuele wet- en regelgeving voor woningcorporaties.

De CCC bijeenkomst begint zoals gebruikelijk met een inloop en broodjeslunch vanaf 11.30 uur en eindigt om 16.00 uur.

De CCC bijeenkomst staat onder leiding van Piet Klop en Cosmo Schuurmans. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor deze bijeenkomst. Deelnemers ontvangen gratis het CCC Jaarboek 2022 een een op naam gesteld deelnemingscertificaat dat kan worden voorgelegd in het kader van permanente educatie. Bovendien ontvangen de deelnemers de presentaties achteraf in hun e-mail box, die naar keuze kunnen worden gedownload.


car-bottom-3111

Uw investering

  • € 395, exclusief btw
  • 11.30 uur inloop met lunch en 16.00 uur einde
  • Met lunch
  • Voor de file naar huis
  • Locatie: Professor E.M. Meijerslaan 3, 1183 AV Amstelveen


Aanmelden