09 Jun

CCC bijeenkomst bij Elkien in Heerenveen over Continuous Monitoring

Elkien, Heerenveen

Op donderdag 9 juni zijn we te gast in het noorden van ons land, bij Elkien in Heerenveen. CCC lid Sandra Oude Wesselink, concerncontroller bij Elkien is de gastvrouw en zij zal een belangrijke inhoudelijke bijdrage leveren over het bij Elkien geïmplementeerde Continuous Monitoring System. Zij doet dat uiteraard in het Nederlands, dus niet in het Fries noch Engels.Het door haar ingevoerde systeem is speciaal voor corporaties aangepast en voor andere controllers is dit dus de uitgelezen mogelijkheid om hiermee kennis te kunnen maken. Sandra zal daarbij ook vragen en opmerkingen van haar collega’s behandelen. Verder zal ervaren bestuurder Geert Pieter Vermeulen een originele bijdrage leveren  pover een geanonimiseerde fraudecasus.

Als speciale gast zal Marc Eggermont speciaal voor deze bijeenkomst zijn verhaal doen. Marc Eggermont is een ervaren registeraccountant, bestuurder, commissaris, maar vooral bekend omdat hij als bestuurlijk regisseur verantwoordelijk was voor de leningruil VESTIA. Hij heeft ongeveer 10 maanden op dit project gezeten tot eind vorig jaar, toen uiteindelijk de leningruil met succes werd afgesloten.

De bijeenkomst begint zoals gebruikelijk met een inloop vanaf 11.30 uur, met broodjeslunch en ook deze CCC bijeenkomst staat onder leiding van Piet Klop en Cosmo Schuurmans. Het einde van de bijeenkomst is voorzien om 16.00 uur.

Het adres van Elkien is De Opslach 69, 8448 GV HEERENVEEN. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid


car-bottom-3111

Uw investering

  • € 395, exclusief btw
  • 11.30 uur inloop met lunch en 16.00 uur einde
  • Met lunch
  • Voor de file naar huis
  • Locatie: De Opslach 69, 8448 GV HEERENVEEN


Aanmelden