VCO nieuwjaarsreceptie met drie interessante sprekers…

06 januari 2023

De traditionele nieuwjaarsreceptie steekt dit jaar in een ander jasje. Op donderdag 12 januari vanaf 16.00 uur zal het Rosarium in Amsterdam Buitenveldert het decor van compliance zijn, meer specifiek de nieuwjaarsreceptie van de VCO, de Vereniging van Compliance Professionals. De nieuwe voorzitter Michelle Fisser heeft met de overige bestuursleden en vertegenwoordigers van de kennistafels het een en ander in gang gezet. Zo zal de website vernieuwd worden, maar niet alleen dat, er is en wordt diep nagedacht waar de beroepsvereniging voor staat. Wat is haar missie en voor wie is die bestemd? Voor de nieuwjaarsreceptie 2023 is er ook tijd ingeruimd voor drie interessante inhoudelijke bijdragen van de VCO leden Kim Arts, Esther van Hoek en professor Business Ethics Muel Kaptein. 

Zoals bekend is de VCO Lustrumbundel op 7 oktober jongstleden gepresenteerd. De bundel is toen aan alle aanwezigen uitgereikt. Bezoekers van het Behavioral Risk Congres 2022 vonden de Lustrumbundel na afloop op 1 december in hun goodie bag. Voor diegenen die nog niet in het bezit zijn van deze VCO lustrumbundel is de nieuwjaarsreceptie van aanstaande 12 januari een mooie gelegenheid om deze bundel alsnog mee te kunnen nemen.

Belangrijk onderdeel van de receptie is het inhoudelijke gedeelte, met drie externe sprekers. Twee Compliance Officers, te weten Kim Arts, Global Compliance Leader bij IKEA en Esther van Hoek, Compliance Officer bij TEVA Pharma, zullen hun kennis delen met de aanwezigen die zij hebben opgedaan bij de internationaal opererende ondernemingen, waarbij zowel de praktische kant belicht wordt, maar ook de gedragskant zal niet onvermeld blijven.

Twee Compliance Officers en een professor…. Want professor Business Ethics van de Erasmus Universiteit Muel Kaptein zal het hedendaagse fenomeen ‘woke’ uit de doeken doen en daarnaast zal hij dieper ingaan op ethiek, compliance en integriteit. Het inhoudelijke gedeelte zal vervolgens worden afgerond met een paneldiscussie.

VCO leden kunnen zich aanmelden via de website van de VCO.

De VCO Nieuwjaarsborrel is ook toegankelijk voor geïnteresseerden, maar die moeten zich op voorhand wel even aanmelden via info@vco.nl



Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *