VCO Lustrumevenement op 7 oktober 2022

13 september 2022

Michelle Fisser

De Vereniging van Compliance Professionals (‘VCO’) werd in 2001 opgericht door een groep bevlogen compliance professionals werkzaam in de financiële sector. Compliance was een onontgonnen en onbemind vakgebied. Er was nauwelijks wetgeving. De aandacht ging met name naar het voorkomen van marktmisbruik in de financiële markten. En de processen en procedures vonden handmatig plaats. De tijden zijn veranderd. De compliance functie is inmiddels een volwassen en nog steeds groeiend vakgebied. Cross sectoraal. Nationaal en Internationaal. De taken en verantwoordelijkheden worden verspreid over de hele organisatie. Ook het gebruik van technologie om de compliance organisatie te ondersteunen wordt steeds meer ‘business as usual’. Dit vraagt wat van de compliance officers, de toezichthouders maar ook van de business in hun verschillende rollen. Kom op 7 oktober naar het nieuwe DeLaMar Theater in Amsterdam, voor ons 20-jarig lustrumevenement, met als thema ‘Compliance in Transformation’.  De toegang voor VCO-leden is gratis.

Het lustrumevenement heeft een inspirerend en informatief programma dat ingaat op al de hierboven genoemde ontwikkelingen en thema’s. Van interactieve panelsessies van toezichthouders en Chief Compliance Officers tot expertlezingen over data, juridische kaders en uiteraard ethiek. De dag zal worden afgetrapt door Eric Smit, journalist en oprichter van platform Follow The Money.

Vier kennistafels van de VCO zorgen voor breakout sessies die naar keuze kunnen worden bezocht. Tijdens de lunch, koffie en borrelpauzes is er veel ruimt voor netwerken en ontmoeten.

Dit alles zal plaatsvinden in het ‘DeLaMar’ Theater in Amsterdam. Er zullen ook sessies in het Engels worden aangeboden.

Het evenement is GRATIS voor leden van de VCO en niet-leden betalen Euro 100,-. Voor meer informatie en natuurlijk aanmeldingen klik hier.

Het Risk en Compliance Platform Europe is partner van het evenement. Mocht je vragen hebben stel ze gerust via lustrum@vco.nl.

De auteur, Michelle Fisser, is bestuurslid van de VCO.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *