Overname VirtualCC

23 januari 2015

@Ventures Investments, zusteronderneming van HeadFirst, neemt een meerderheidsbelang van 70% in the Virtual Consulting Company BV – VirtualCC. Door de samenwerking wordt het dienstenpakket van de groep versterkt en een stap gezet in de levering van hoogwaardige consulting- en managementdiensten.
The Virtual Consulting Company – VirtualCC, heeft een vernieuwende aanpak voor top level consulting en interim management op het gebied van IT, financiën en juridische zaken. Vragen van opdrachtgevers worden eerst aan een groep consultants via het online platform van VirtualCC gepresenteerd. Dit proces is volledig anoniem, zodat uitdagingen van ondernemingen, overheden en ngo’s vertrouwelijk blijven. Tot slot stelt VirtualCC aan de hand van de antwoorden, het uiteindelijke virtuele team samen. Die professionals treden in contact met de desbetreffende organisatie, scherpen de finale oplossing aan en voeren de implementatie uit, onder de eindverantwoordelijkheid van VirtualCC.
Marco Cevat : “We constateren duidelijke veranderingen in de consulting-markt. Topconsultants zitten vaak niet meer bij de grote spelers. Via VirtualCC kunnen de specialisten met gelijkwaardige vakgenoten werken, zonder dat zij hun zelfstandigheid kwijtraken. Wij zijn blij dat wij met HeadFirst een passend en doeltreffend inzetmodel en oplossingen voor eigentijdse complexe vraagstukken uit de denktank van de community kunnen bieden.”
Rick Kruiswijk, eigenaar van @Ventures Investments: “Met VirtualCC wordt het voor onze klanten nog aantrekkelijker om flexibele professionals voor toonaangevende posities te overwegen. De klassieke expertisedetachering kan de vereiste kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid in het hoogste segment jammer genoeg niet bieden. Met VirtualCC kunnen wij dat wel en bouwen we gestaag verder.”Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *