Niemand kan het alleen

21 oktober 2020

Arjen van Berkum

De afgelopen maanden zijn voor iedereen zwaar geweest. Voor ons als CM Partners betekende het dat we alle opleidingen naar online moesten omzetten. Dat is gelukt, mede dankzij de flexibiliteit van onze cursisten en de wens van vele klanten om juist nu door te gaan met trainen. Dat maakt dat wij als bedrijf geen enkele aanspraak op welke regeling dan ook hebben hoeven maken. Tegelijk bereikte in deze donkere periode het nieuwste boek van Linda Tonkes en Gert-Jan Vlasveld de tweede plek in de top 100 van managementboek.nl. We voelen grote dankbaarheid, want er zijn ook veel ondernemers die het zwaar hebben. Vooral in branches waarbij creatief denken nog maar weinig kan oplossen, zoals in de horeca. 

Iedereen heeft wel een favoriete plek om naartoe te gaan. Een plek waar de gastvrijheid is zoals die moet zijn, een plek waar het eten je doet watertanden en waar je altijd kunt bouwen op een fijne sfeer. Voor ons is dat Chefsbar Centre in Delft. Een fantastisch bedrijf getrokken door twee jonge ondernemers, die een jaar geleden hun droom verwezenlijkten met de start van hun etablissement. Nu zitten ze midden in de storm.

Je doet het nooit alleen, je bent nooit alleen, je kan het niet alleen. Daarom hebben wij een unieke ‘mind booster’ gecreëerd, waarvan de opbrengst naar ons favoriete horecagelegenheid gaat. We ontwikkelden de Executive Masterclass Contractmanagement. Een unieke ervaring en een hart onder de riem voor Raymond en Maurice, waarbij je hersenen zowel door kennis als door smaaksensaties verfrissend geprikkeld worden.

Voor slechts € 500 krijg je toegang tot een unieke, speciaal voor dit initiatief ontwikkelde online course: de Executive Masterclass Contractmanagement. Deskundigen Linda Tonkes en Arjen van Berkum nemen je in twee blokken van drie uur mee langs de invloedrijke facetten in het domein van contractmanagement. Voor aanvang van de online course ontvang je natuurlijk het boek ‘CATS CM® versie 4, van werken aan contracten naar contracten die werken’, speciaal voor deze gelegenheid uiteraard gesigneerd door auteur Linda Tonkes.

En dan natuurlijk nog de smaaksensaties! Zodra ieders veiligheid weer geborgd kan worden, ontvang je een uitnodiging van Maurice en Raymond om Chefsbar Centre te ervaren. Een dineravond met een goud randje, precies zoals horecabeleving hoort te zijn. Alle opbrengsten, zonder ook maar enige aftrek van kosten voor CM Partners gaan dan ook naar deze fantastische horecaondernemers. Jij ontvang gewoon netjes een factuur voor de administratie. We zijn niet alleen, zij zijn ook niet alleen. Toch? CATS CM® is de wereldwijd de de facto standaard op het gebied van contractmanagement. CATS CM® bestaat al meer dan 15 jaar. Duizenden mensen en honderden grote organisaties gebruiken deze methode.

We hopen dat je van deze unieke gelegenheid gebruik kunt en wilt maken! Dat jij, je familie en vrienden de coronapandemie maar goed door mogen komen. En dat je net als CM Partners en Chefsbar Centre in staat bent om niet alleen te staan. Mocht je geen gebruik willen maken van deze mind booster, maar wel je steentje willen bijdragen, dan hopen we dat je ons verhaal op social media en in je netwerk deelt.

We hopen je te mogen verwelkomen. Meld je aan door mij te mailen.

Stay safe, stay healthy.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *