Photo: Auke Dirkmaat

Dapas Compliance Manager nu geïntegreerd in Hyarchis Comply

27 september 2023

Hyarchis zet een volgende stap in haar groeistrategie in de accountancymarkt. Vanaf 19 september jongstleden is het product Dapas Compliance Manager verdergegaan onder een nieuwe naam: Hyarchis Compliance Manager. De integratie van Dapas Compliance Manager, en daarmee het verdwijnen van de naam Dapas uit de markt, volgt op de overname door Hyarchis eerder dit jaar. Hyarchis voegt Compliance Manager samen met haar oplossing Document Manager tot Hyarchis Comply, een allesomvattende compliance-oplossing voor de accountancymarkt. Met Hyarchis Comply bestrijken kantoren het hele ken uw klantproces, van klantacceptatie en -continuatie tot monitoring en remediation.

De afgelopen maanden heeft Hyarchis gebruikt om beide systemen aan elkaar te koppelen, zegt Auke Dirkmaat, Chief Commercial Officer: “Met Hyarchis Comply lopen we voorop in de accountancymarkt als het gaat om oplossingen voor wet- en regelgeving. De regeldruk voor kantoren wordt steeds hoger. Met onze oplossingen kunnen kantoren gerust zijn dat ze voldoen aan alle wet- en regelgeving, tegen een minimale investering in tijd en kosten. Wij werken voortdurend aan het doorontwikkelen van onze propositie. In de komende maanden kunnen gebruikers dan ook rekenen op nieuwe mogelijkheden en toepassingen binnen Hyarchis Comply.”

Hyarchis Document Manager maakt documentbeheer een stuk makkelijker. Met de op AI gebaseerde mogelijkheden van Document Manager kunnen gebruikers snel en betrouwbaar documenten identificeren, classificeren en opslaan, belangrijke data uitlezen of juist onleesbaar maken, en waardevolle informatie uit klantgegevens halen. Hyarchis Compliance Manager helpt organisaties om je weg te vinden in de complexe en steeds veranderende Wwft-wetgeving. Met oplossingen die Hyarchis Compliance Manager biedt, zorgen kantoren dat ze altijd voldoen aan geldende wet- en regelgeving, en worden risico’s inzichtelijk en beheersbaar.



Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *