Personalia

Selvi Lajqi

Co-Founder The Talent Inn voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals

Selvi Lajqi heeft een achtergrond in Audit & Risk en zij heeft jarenlang bij een internationaal opererende Nederlandse bank gewerkt. In 2017 is zij gestart met RecRoots met als doel professionals en organisaties een andere recruitment-ervaring te geven door haar kennis en ervaring in te zetten in het proces. Onlangs heeft Selvi de volgende stap gezet en The Talent Inn mede opgericht.

The Talent Inn is hét portaal voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals waar job matching verder gaat dan alleen het klassieke cv. The Talent Inn heeft de traditionele job fit uitgebreid met een fit op persoonlijkheid en cultuur, omdat Selvi gelooft dat dit resulteert in een meer duurzame match tussen professionals en organisaties. Bezoek daarom ons op onze website www.thetalentinn.com.

More Personalia

Frank Staelens

Managing Director Whistleblowing Management
Voor diensten en technologie die garant staan voor een compliant aanpak van de nieuwe Europese klokkenluidersregels.

Lees meer...

Egbert Krop

CFO Icoinic Capital
Ervaren Manager vanuit Audit Compliance en Operations in de Financial Services Industry.

Lees meer...

Ed Jansen

Organisatie adviseur, Certified Public Controller en Accountant in Business
Zijn deskundigheid betreft de gebieden governance, bestuurlijke informatieverzorging, internal control, bedrijfsvoering, evaluaties en toezicht.

Lees meer...

Marc van der Veen

Registeraccountant (RA) en Register Operational Auditor (RO)
Marc ondersteunt zijn klanten door ze bewuster en transparanter met risico’s om te laten gaan. Hij doet dit met een hands-on en no-nonsense mentaliteit als kennispartner op het gebied van audit en risicomanagement vraagstukken.

Lees meer...