Personalia

Selvi Lajqi

Co-Founder The Talent Inn voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals

Selvi Lajqi heeft een achtergrond in Audit & Risk en zij heeft jarenlang bij een internationaal opererende Nederlandse bank gewerkt. In 2017 is zij gestart met RecRoots met als doel professionals en organisaties een andere recruitment-ervaring te geven door haar kennis en ervaring in te zetten in het proces. Onlangs heeft Selvi de volgende stap gezet en The Talent Inn mede opgericht.

The Talent Inn is hét portaal voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals waar job matching verder gaat dan alleen het klassieke cv. The Talent Inn heeft de traditionele job fit uitgebreid met een fit op persoonlijkheid en cultuur, omdat Selvi gelooft dat dit resulteert in een meer duurzame match tussen professionals en organisaties. Bezoek daarom ons op onze website www.thetalentinn.com.

More Personalia

Marc van der Veen

Registeraccountant (RA) en Register Operational Auditor (RO)
Marc ondersteunt zijn klanten door ze bewuster en transparanter met risico’s om te laten gaan. Hij doet dit met een hands-on en no-nonsense mentaliteit als kennispartner op het gebied van audit en risicomanagement vraagstukken.

Lees meer...

Arthur Stolk

Co Founder Icoinic, de eerste Nederlandse fondsbeheerder die handelt in crypto assets
Zijn langdurige achtergrond in IT, financiën en Bitcoin stelt hem in staat om met een nuchtere en gepassioneerde aanpak de marktbewegingen te volgen en te vertalen.

Lees meer...

Ken van Ierlant

Digital Thought Leader
Lid Raad van Bestuur UpGen. Ervaren CEO/ CDO/ CIO op het gebied van transformatieprocessen binnen internationaal georiënteerde ondernemingen.

Lees meer...

Ron Brummans

Executive Coach
Persoonlijke ontwikkeling vanuit zelfbewustzijn en zichtbaar in woord en gedrag is de focus van Ron.

Lees meer...