Personalia

Ron Brummans

Executive Coach

Ron Brummans is sinds 2012 Executive Coach en heeft daarvoor veel ervaring opgedaan in gesprekken op bestuursniveau vanuit zijn periode bij De Nederlandsche Bank (11 jaar) en daarvoor als registeraccountant (20 jaar).

De manier waarop we ons uiten via communicatie, zowel in woorden als acties, is de manier waarop hij naar leiderschap kijkt. Persoonlijke ontwikkeling vanuit zelfbewustzijn en zichtbaar in woord en gedrag in zijn focus.

Meer over Ron Brummans op www.ronbrummans.nl

 

More Personalia

Selvi Lajqi

Co-Founder The Talent Inn voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals
Selvi is verantwoordelijk voor hét portaal voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals waar job matching verder gaat dan alleen het klassieke cv.

Lees meer...

Marc van der Veen

Registeraccountant (RA) en Register Operational Auditor (RO)
Marc ondersteunt zijn klanten door ze bewuster en transparanter met risico’s om te laten gaan. Hij doet dit met een hands-on en no-nonsense mentaliteit als kennispartner op het gebied van audit en risicomanagement vraagstukken.

Lees meer...

Arthur Stolk

Co Founder Icoinic, de eerste Nederlandse fondsbeheerder die handelt in crypto assets
Zijn langdurige achtergrond in IT, financiën en Bitcoin stelt hem in staat om met een nuchtere en gepassioneerde aanpak de marktbewegingen te volgen en te vertalen.

Lees meer...

Ken van Ierlant

Digital Thought Leader
Lid Raad van Bestuur UpGen. Ervaren CEO/ CDO/ CIO op het gebied van transformatieprocessen binnen internationaal georiënteerde ondernemingen.

Lees meer...