Personalia

Rashid Shokri

Ervaren testmanager biedt zich aan

De afgelopen jaren heb ik bij een groot aantal omvangrijke en complexe software-ontwikkel projecten verschillende rollen vervuld op het gebied van testen en kwaliteitszorg. Enerzijds in een meer coördinerende en sturende rol als testmanager, anderzijds als testspecialist. Ik heb een helder beeld van de kwaliteitsbeheersing en ontwikkelprocessen en in de loop der jaren een gedegen kennis opgebouwd van bestaande testmethoden.

Als ervaren testmanager ben ik in staat om ontwikkelaars, testteams en gebruikers aan te sturen, te begeleiden en te motiveren, waarbij ik voor een goede balans zorg tussen kwaliteit, tijd en budget. Ik heb ruimschoots bewezen invulling te kunnen geven aan de inrichting en uitvoering van omvangrijke testtrajecten.

U kunt mij benaderen via dit e-mail adres: rashidshokri@kpnmail.nl 

More Personalia

Selvi Lajqi

Co-Founder The Talent Inn voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals
Selvi is verantwoordelijk voor hét portaal voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals waar job matching verder gaat dan alleen het klassieke cv.

Lees meer...

Marc van der Veen

Registeraccountant (RA) en Register Operational Auditor (RO)
Marc ondersteunt zijn klanten door ze bewuster en transparanter met risico’s om te laten gaan. Hij doet dit met een hands-on en no-nonsense mentaliteit als kennispartner op het gebied van audit en risicomanagement vraagstukken.

Lees meer...

Arthur Stolk

Co Founder Icoinic, de eerste Nederlandse fondsbeheerder die handelt in crypto assets
Zijn langdurige achtergrond in IT, financiën en Bitcoin stelt hem in staat om met een nuchtere en gepassioneerde aanpak de marktbewegingen te volgen en te vertalen.

Lees meer...

Ken van Ierlant

Digital Thought Leader
Lid Raad van Bestuur UpGen. Ervaren CEO/ CDO/ CIO op het gebied van transformatieprocessen binnen internationaal georiënteerde ondernemingen.

Lees meer...