Personalia

Marc van der Veen

Registeraccountant (RA) en Register Operational Auditor (RO)

Marc van der Veen heeft een achtergrond als registeraccountant (RA) en register operational auditor (RO), en nog enkele aanvullende specialisaties op het gebied van audit en risicomanagement (CIA, CRMA). Daarnaast heeft Marc een masteropleiding risicomanagement (RMFI) succesvol afgerond. Marc volgt momenteel de 1-jarige kopjaaropleiding tot IT-auditor (RE).

Marc heeft in zijn 20-jarige carrière vooral functies uitgevoerd op het gebied van audit en risicomanagement, zoals external en internal auditor en risicomanager. Daarnaast is Marc inmiddels bijna 12 jaar werkzaam in de pensioensector. Zowel binnen als buiten de pensioensector heeft Marc functies als internal auditor, als risicomanager, als eindverantwoordelijke voor audit- en riskfuncties en als externe auditor in het kader van ISAE- en IT-audits vervult. Tot slot is Marc docent op Nyenrode binnen de accountantsopleiding en hij begeleidt studenten bij het schrijven van hun masterscriptie. Marc ondersteunt zijn klanten door ze bewuster en transparanter met risico’s om te laten gaan. Hij doet dit met een hands-on en no-nonsense mentaliteit als kennispartner op het gebied van audit en risicomanagement vraagstukken.

Website: www.auditandrisksolutions.nl, E-mail : mvanderveen@auditandrisksolutions.nl,

Mobile :  +31 (0) 6 501 23 713

More Personalia

Selvi Lajqi

Co-Founder The Talent Inn voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals
Selvi is verantwoordelijk voor hét portaal voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals waar job matching verder gaat dan alleen het klassieke cv.

Lees meer...

Arthur Stolk

Co Founder Icoinic, de eerste Nederlandse fondsbeheerder die handelt in crypto assets
Zijn langdurige achtergrond in IT, financiën en Bitcoin stelt hem in staat om met een nuchtere en gepassioneerde aanpak de marktbewegingen te volgen en te vertalen.

Lees meer...

Ken van Ierlant

Digital Thought Leader
Lid Raad van Bestuur UpGen. Ervaren CEO/ CDO/ CIO op het gebied van transformatieprocessen binnen internationaal georiënteerde ondernemingen.

Lees meer...

Ron Brummans

Executive Coach
Persoonlijke ontwikkeling vanuit zelfbewustzijn en zichtbaar in woord en gedrag is de focus van Ron.

Lees meer...