Personalia

Marc van der Veen

Registeraccountant (RA) en Register Operational Auditor (RO)

Marc van der Veen heeft een achtergrond als registeraccountant (RA) en register operational auditor (RO), en nog enkele aanvullende specialisaties op het gebied van audit en risicomanagement (CIA, CRMA). Daarnaast heeft Marc een masteropleiding risicomanagement (RMFI) succesvol afgerond. Marc volgt momenteel de 1-jarige kopjaaropleiding tot IT-auditor (RE).

Marc heeft in zijn 20-jarige carrière vooral functies uitgevoerd op het gebied van audit en risicomanagement, zoals external en internal auditor en risicomanager. Daarnaast is Marc inmiddels bijna 12 jaar werkzaam in de pensioensector. Zowel binnen als buiten de pensioensector heeft Marc functies als internal auditor, als risicomanager, als eindverantwoordelijke voor audit- en riskfuncties en als externe auditor in het kader van ISAE- en IT-audits vervult. Tot slot is Marc docent op Nyenrode binnen de accountantsopleiding en hij begeleidt studenten bij het schrijven van hun masterscriptie. Marc ondersteunt zijn klanten door ze bewuster en transparanter met risico’s om te laten gaan. Hij doet dit met een hands-on en no-nonsense mentaliteit als kennispartner op het gebied van audit en risicomanagement vraagstukken.

Website: www.auditandrisksolutions.nl, E-mail : mvanderveen@auditandrisksolutions.nl,

Mobile :  +31 (0) 6 501 23 713

More Personalia

Frank Staelens

Managing Director Whistleblowing Management
Voor diensten en technologie die garant staan voor een compliant aanpak van de nieuwe Europese klokkenluidersregels.

Lees meer...

Egbert Krop

CFO Icoinic Capital
Ervaren Manager vanuit Audit Compliance en Operations in de Financial Services Industry.

Lees meer...

Ed Jansen

Organisatie adviseur, Certified Public Controller en Accountant in Business
Zijn deskundigheid betreft de gebieden governance, bestuurlijke informatieverzorging, internal control, bedrijfsvoering, evaluaties en toezicht.

Lees meer...

Selvi Lajqi

Co-Founder The Talent Inn voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals
Selvi is verantwoordelijk voor hét portaal voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals waar job matching verder gaat dan alleen het klassieke cv.

Lees meer...