Personalia

Ken van Ierlant

Digital Thought Leader

Dr. Ken van Ierlant is recentelijk kort toegetreden tot de Raad van Bestuur van UpGen, bestaande uit 11 leden. UpGen heeft bij elkaar meer dan 1.000 overnames begeleid. Ken van Ierlant heeft zijn studies gevolgd aan de Katholieke Universiteit (KU) Leuven, een co-tutuelle met Ariel University in Israël, IMD in Lausanne, Zwitserland en INSEAD te  Fontainebleau in Frankrijk. Ken is Directeur bij FutureXL in Den Haag en adviseert bedrijven op het gebied van digitale vraagstukken. Hij is Digital Thought Leader en gastdocent bij Nyenrode Business University. Zo geeft hij colleges op het gebied van “Technologies for Boards”, “Digital Leadership” en “Digital Valuation Strategies”. Ken is ambassadeur & Fellow van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI). Ken van Ierlant heeft als CIO/CDO/CEO ruime praktische ervaring opgebouwd op het gebied van digitale turnarounds en transformatieprocessen binnen internationaal georiënteerde ondernemingen.

More Personalia

Selvi Lajqi

Co-Founder The Talent Inn voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals
Selvi is verantwoordelijk voor hét portaal voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals waar job matching verder gaat dan alleen het klassieke cv.

Lees meer...

Marc van der Veen

Registeraccountant (RA) en Register Operational Auditor (RO)
Marc ondersteunt zijn klanten door ze bewuster en transparanter met risico’s om te laten gaan. Hij doet dit met een hands-on en no-nonsense mentaliteit als kennispartner op het gebied van audit en risicomanagement vraagstukken.

Lees meer...

Arthur Stolk

Co Founder Icoinic, de eerste Nederlandse fondsbeheerder die handelt in crypto assets
Zijn langdurige achtergrond in IT, financiën en Bitcoin stelt hem in staat om met een nuchtere en gepassioneerde aanpak de marktbewegingen te volgen en te vertalen.

Lees meer...

Ron Brummans

Executive Coach
Persoonlijke ontwikkeling vanuit zelfbewustzijn en zichtbaar in woord en gedrag is de focus van Ron.

Lees meer...