Personalia

Ken van Ierlant

Digital Thought Leader

Dr. Ken van Ierlant is recentelijk kort toegetreden tot de Raad van Bestuur van UpGen, bestaande uit 11 leden. UpGen heeft bij elkaar meer dan 1.000 overnames begeleid. Ken van Ierlant heeft zijn studies gevolgd aan de Katholieke Universiteit (KU) Leuven, een co-tutuelle met Ariel University in Israël, IMD in Lausanne, Zwitserland en INSEAD te  Fontainebleau in Frankrijk. Ken is Directeur bij FutureXL in Den Haag en adviseert bedrijven op het gebied van digitale vraagstukken. Hij is Digital Thought Leader en gastdocent bij Nyenrode Business University. Zo geeft hij colleges op het gebied van “Technologies for Boards”, “Digital Leadership” en “Digital Valuation Strategies”. Ken is ambassadeur & Fellow van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI). Ken van Ierlant heeft als CIO/CDO/CEO ruime praktische ervaring opgebouwd op het gebied van digitale turnarounds en transformatieprocessen binnen internationaal georiënteerde ondernemingen.

More Personalia

Frank Staelens

Managing Director Whistleblowing Management
Voor diensten en technologie die garant staan voor een compliant aanpak van de nieuwe Europese klokkenluidersregels.

Lees meer...

Egbert Krop

CFO Icoinic Capital
Ervaren Manager vanuit Audit Compliance en Operations in de Financial Services Industry.

Lees meer...

Ed Jansen

Organisatie adviseur, Certified Public Controller en Accountant in Business
Zijn deskundigheid betreft de gebieden governance, bestuurlijke informatieverzorging, internal control, bedrijfsvoering, evaluaties en toezicht.

Lees meer...

Selvi Lajqi

Co-Founder The Talent Inn voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals
Selvi is verantwoordelijk voor hét portaal voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals waar job matching verder gaat dan alleen het klassieke cv.

Lees meer...