Personalia

Arthur Stolk

Co Founder Icoinic, de eerste Nederlandse fondsbeheerder die handelt in crypto assets

Vanuit het financiële hart van Nederland, Beursplein 5 werkt Arthur. Icoinic is een beleggingsonderneming die zich toelegt op het genereren van uitzonderlijke rendementen voor beleggers door middel van een gediversifieerd aanbod van crypto-activaportefeuilles met een lange termijn beleggingshorizon.

Het bedrijf van Arthur bestaat intussen drie jaar, heeft het grootste beheerde vermogen en heeft al tweemaal op rij de CashCow Award voor het beste cryptofonds gewonnen. Onlangs is het gefuseerd met Cyber Capital en heet daarom nu Icoinic Capital. De flitshandel strategie van Icoinic wordt nu aangevuld met de op de langere termijn gerichte benadering van Cyber, ondersteund door fundamenteel onderzoek.

Zijn langdurige achtergrond in IT, financiën en Bitcoin stelt hem in staat om met een nuchtere en gepassioneerde aanpak de marktbewegingen te volgen en te vertalen. Zijn toewijding aan best practices, waaronder compliance, audits door derden en regelmatige rapportages, ondersteunt beleggers met een betrouwbare blootstelling aan deze spannende nieuwe activaklasse.

More Personalia

Selvi Lajqi

Co-Founder The Talent Inn voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals
Selvi is verantwoordelijk voor hét portaal voor Audit, Risk, Finance, Compliance en Data professionals waar job matching verder gaat dan alleen het klassieke cv.

Lees meer...

Marc van der Veen

Registeraccountant (RA) en Register Operational Auditor (RO)
Marc ondersteunt zijn klanten door ze bewuster en transparanter met risico’s om te laten gaan. Hij doet dit met een hands-on en no-nonsense mentaliteit als kennispartner op het gebied van audit en risicomanagement vraagstukken.

Lees meer...

Ken van Ierlant

Digital Thought Leader
Lid Raad van Bestuur UpGen. Ervaren CEO/ CDO/ CIO op het gebied van transformatieprocessen binnen internationaal georiënteerde ondernemingen.

Lees meer...

Ron Brummans

Executive Coach
Persoonlijke ontwikkeling vanuit zelfbewustzijn en zichtbaar in woord en gedrag is de focus van Ron.

Lees meer...