Vernieuwde website met Kennisbank als noviteit

Vernieuwde website met Kennisbank als noviteit

02 april 2019

We zijn erg blij dat u vanaf vandaag de vernieuwde Nederlandstalige website kunt bezoeken. Eind 2014 zijn we als Risk & Compliance Platform Europe begonnen met de drie talen Nederlands, Frans en Engels. Inmiddels zijn daar nog drie talen aan toegevoegd, te weten Duits, Italiaans en Pools. Nieuwe talen zullen in de loop van dit jaar ook worden toegevoegd zoals Roemeens, Oekraïens, Russisch en Spaans. De komende periode zullen ook de andere talen naar de vernieuwde website worden overgeheveld.

De vernieuwde website laat ons toe al deze nieuwe talen te kunnen toevoegen. In de loop der tijd is op ons platform veel waardevolle content gepubliceerd, vandaar dat we op vraag van veel bezoekers besloten hebben om deze content te ordenen in een Kennisbank met verschillende rubrieken. In onze Kennisbank vindt u voortaan de door de redactie geselecteerde artikelen, die voor iedere bezoeker van de website vrij toegankelijk is.

Een woord van dank aan onze webdesigners en programmeurs onder leiding Glenn Rudolph is hier echt op zijn plaats.

Namens de redactionele équipe van het Risk & Compliance Platform Europe veel leesplezier op ons platform voor nu en in de toekomst!

Michel Klompmaker

  • Nils Paul de Heer

    Beste Michel,
    Chapeau voor de nieuwe ijzersterke opzet van de website.
    Je hebt een reeds uiterst succesvolle format duidelijk naar een ‘next level’ weten te transformeren!
    Ik wens je dan ook alle succes…

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *