Toyota Louwman Financial Services is een feit

03 februari 2023

In het altijd mooie Louwman Museum werd in juni vorig jaar tijdens een feestelijke tekenceremonie de overeenkomst getekend tussen Louwman Group en Toyota Financial Services Corporation. Het unieke model Toyoda AA fungeerde als achtergrond toen Eric Louwman en Hiroyashi Korosue hun handtekening zetten. Nu is het dan zover dat alle benodigde stappen genomen zijn. De aangekondigde samenwerking tussen Toyota en Louwman Group gaat voortaan verder onder de naam Toyota Louwman Financial Services.

Toyota Financial Services onderdeel van Toyota Motor Corporation, is met 51% van de aandelen medeaandeelhouder geworden van Alcredis Finance,  de lease- en financieringsmaatschappij van Louwman. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de transformatie van Louwman van een automotive naar mobiliteitsaanbieder. De nieuwe combinatie wil zowel particuliere als zakelijke klanten toegang geven tot de beste, persoonlijke mobiliteitsoplossingen in de markt. Dat gebeurt via een eenvoudig klantvriendelijk proces van digitalisering en betaalbare producten en diensten. Of dat nu om een (deel)auto, motorfiets, fiets, een e-bike of een scootmobiel gaat.

Mobility for Life

Louwman wil toonaangevend zijn op het gebied van persoonlijke mobiliteit en ‘Mobility for Life’ bieden. Dat betekent een totaalpakket aan mobiliteit ter beschikking hebben, voor elke levensfase waarin de consument verkeert. Het nieuwe partnership met Toyota levert hieraan zoals u begrijpt een belangrijke bijdrage.

Foto: Eric Louwman President Louwman Group en Hiroyoshi Korosue President Toyota Financial Services Corporation tijdens de feestelijke tekenceremonie in juni 2022 voor het unieke Toyoda AA model in het Louwman Museum.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *