Tot 1 december kunt u de jaarlijkse enquête compliance officer invullen

20 november 2017

Hoe ervaart u steun op uw werk? Wat laat u toe om goed werk te leveren? Welke zaken vallen u op in uw werkomgeving? We zijn op zoek naar uw mening als Compliance Officer! Als adviseur binnen House of Performance en PhD student aan de Erasmus Universiteit, voert Sjoerd Hogenbirk promotieonderzoek uit binnen het vakgebied Compliance. Maak deel uit van de grote groep van 100+ Compliance Officers die de survey al hebben ingevuld.

Wat verwachten wij van u? Uw eigen mening. That’s it. Makkelijk toch?
Wat krijgt u hiervoor terug?
Voor uw bijdrage krijgt u de resultaten, aanbevelingen en helpt u de positionering van het compliance vakgebied. Vorig jaar heeft dit onderzoek geleid tot publicatie op het Risk & Compliance Platform Europe (primeur) en in het FD. Het resultaat van het onderzoek van vorig jaar in de vorm van de een white paper  onder de naam “Hoe het vak van compliance Officer verandert. ” is te downloaden op de site van ons platform.
Het is altijd leuk als uw collega’s beseffen wat voor belangrijk werk u uitvoert. Wilt u uw inzichten met hen delen?
Hierbij de link naar het onderzoek.
Praktisch betekent dit:
1) Vooral korte multiple choice vragen.
2) Een investering van 15 minuten voor resultaten, aanbevelingen, betere positionering van het vakgebied en kans op een uitnodiging voor de halfjaarlijkse House of Performance Round Table.
De eerste resultaten van het onderzoek zal Sjoerd Hogenbirk in het kort gaan toelichten op komend Behavioral Risk Congres op 28 november aanstaande in Baarn.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *