‘Toezicht Financiële Markten’ in boekvorm

13 oktober 2014

De uitgave ‘Toezicht Financiële Markten’ van Kluwer geeft een complete inzicht in de zeer complexe en omvangrijke toezichtregeling. Met onder andere: de wijzigingen in de regelgeving en de interpretaties van de AFM en DNB. De rechtspraak en de literatuur worden nauwlettend gevolgd.
De uitgave bestaat uit drie handzame boeken waarin de becommentarieerde artikelen uit de online uitgave zijn verzameld. Deze uitgave kent de volgende opbouw per artikel: toelichting, kernbeschrijving en excerpten van richtinggevende jurisprudentie.
Daarnaast is in de bundel wet- en regelgeving opgenomen die sterk samenhangt met het toezicht op de financiële markten, waaronder de Wet handhaving consumentenbescherming en de wetgeving inzake de oneerlijke handelspraktijken, de Wet inzake consumentenkrediet, de wetgeving ter zake van betaaldiensten, de Wet toezicht financiële verslaggeving, de Wet giraal effectenverkeer, de wet- en regelgeving betreffende het toezicht op trustkantoren, alsmede de integriteitswet- en regelgeving, en de Euronext reglementen.
Het naslagwerk is los te bestellen, in abonnementsvorm of in combinatie met online.
Prijs per stuk: €120,- (incl. BTW)
www.kluwer.nl/tzfm

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *