Talitha Papelard benoemd als General Manager Benelux bij Northwave

20 februari 2024

Bij Northwave Nederland BV is Talitha Papelard vanaf 1 januari 2024 werkzaam als General Manager voor de Benelux. Zij volgt daarmee Pim Takkenberg op. Laatstgenoemde heeft bij Northwave jarenlang deze rol vervuld en hij zal nu een nieuwe functie gaan krijgen binnen de groep als General Manager van de nieuw opgezette afdeling Innovation & Investigation. Talitha Papelard vervulde eerder de rol van Director Business Security binnen Northwave vervuld. Ze is inmiddels bekend binnen het cybersecurity domein, met onder andere colleges op verschillende universiteiten en hoger onderwijsinstellingen. Voordat ze de overstap naar Northwave maakte, werkte ze bij KPN en was daar verantwoordelijk voor de cybersecurity dienstverlening.

Met deze wijzigingen blijft Northwave zich richten op Europa om daar verder te groeien, en breidt daarmee de schat aan kennis en ervaring in de cybersecurity die het al heeft verder uit.
Volg ons op LinkedIn voor toekomstig nieuws. Northwave Cyber Security is in 2006 opgericht in Nederland en is een toonaangevende specialist op het gebied van cybersecurity. Het bedrijf heeft drie vestigingen: in Utrecht, Leipzig en Brussel. Northwave pakt cyberrisico’s op een holistische manier aan en kijkt daarbij naar het grote plaatje in een organisatie, te weten processen, IT-infrastructuren en medewerkers, ofwel  Business, Bytes en Behaviour. Op dit moment zijn er meer dan 250 security experts werkzaam het bedrijf.

Steven Dondorp, CEO en eigenaar van de Northwave Group: “Ik ben er ontzettend trots op dat Talitha deze belangrijke rol voor ons bedrijf gaat invullen en daarmee hebben we ook bereikt dat vijftig procent van de managementfuncties door een vrouw wordt bekleed. Ik heb er alle vertrouwen in dat Talitha in haar nieuwe functie ook van grote waarde gaat zijn voor Northwave, door onze uitstekende marktpositie in de Benelux verder te versterken.”

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *