Stem voor 25 augustus op Transparency International

02 augustus 2016

Michel Klompmaker
Transparency International Nederland (TI-NL) is genomineerd voor de NRC Charity Award 2016. Dit is een Award om goede doelen in Nederland te ondersteunen bij het bereiken van hun doelgroep door middel van een communicatiecampagne. Als onafhankelijk platform roepen wij iedereen op om op TI-NL te stemmen en daarmee te helpen in de strijd tegen corruptie.

Twee studenten hebben voor TI-NL een mooie campagne ontworpen en daarmee komt Transparency International Nederland op 12 augustus dan ook daadwerkelijk in de krant. Het fenomeen van  corruptiebestrijding wordt daarbij onder de aandacht van het grote publiek gebracht. Transparency International Nederland heeft evenwel een aantal grote NGO’s als tegenstander (het Rode Kruis, Milieudefensie, de Hartstichting), dus elke stem vanuit ons platform op TI-NL is welkom. Bij winst is er voor Transparency International Nederland maar liefst 75.000 euro aan advertentieruimte in de NRC te winnen en dat gunnen we ze van harte. Vandaar onze oproep om voor 25 augustus aanstaande te gaan stemmen via de onderstaande link. Het kost slechts een minuutje van uw tijd!
Neem daarbij in overweging dat er in Nederland als gevolg van corruptie een tekort is ontstaan van 4,25 miljard euro in de Nederlandse begroting.Hierdoor is de corruptiebelasting in 2016 vastgesteld op 250 euro per persoon. U hoeft geen actie te ondernemen. Het bedrag wordt namelijk automatisch ingehouden op zorg, onderwijs, veiligheid en cultuur.
STAP 1: Ga naar: http://www.nrccharityawards.nl/advertenties/273/transparency-international
STAP 2: Klik onderaan op Stem en vul uw email adres in.
STAP 3: Log in op uw email en klik op de verificatie link om uw stem te bevestigen.
U kunt dan natuurlijk als laatste uw stem delen via Social Media.
 
 

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *