Sibos blijft in 2021 alleen digitaal: Plannen om in 2022 terug te keren naar fysiek

30 juli 2021

De Covid-19-pandemie blijft van invloed zijn op de manier waarop mensen leven en werken, en hoewel er vooruitgang wordt geboekt in de richting van herstel, blijft er veel onzekerheid bestaan ​​over de vooruitzichten rond het virus en de evolutie van mobiliteits- en reisbeperkingen dit jaar. In het licht hiervan, en na uitgebreid overleg met haar klanten en partners, heeft SWIFT de beslissing genomen om Sibos voor 2021 als een gratis, digitaal evenement te houden om de veiligste en best mogelijke ervaring voor de wereldwijde Sibos-gemeenschap te kunnen garanderen.

Sibos 2021 zal opnieuw een volgepakte conferentieagenda bevatten met inzichten van sprekers, fascinerende debatten en visies van enkele van de meest indrukwekkende namen in de financiële wereld. Naast de vaste conferentieprogramma’s, zal het programma voor 2021 nieuwe formaten, sessies en functionaliteiten hebben, inclusief een aantal opwindende nieuwe innovaties die voortbouwen op wat we van vorig jaar hebben geleerd.

Van 11-14 oktober 2021 zal Sibos voortbouwen op hun eerste volledig digitale evenement in 2020, waarbij de betrokkenheid bij belangrijke en opkomende problemen in het financiële ecosysteem wordt gestimuleerd en een verbeterde, meeslepende ervaring voor afgevaardigden wordt geboden. Sibos zal verbindingen met de gemeenschap aanwakkeren via nieuwe samenwerkingsnetwerk mogelijkheden en nog meer van het thought leadership, inzicht en inspiratie bieden.

Ga voor meer informatie over dit evenement naar: https://www.sibos.com/

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *