Risk & Compliance Congres 2015 op 4 juni aanstaande in Groot Kievitsdal in Baarn

19 november 2014

Op donderdag 4 juni aanstaande zal onder leiding van de Content Directors Mr. Michael van Woerden en Mr. drs. Edwin Weller het vernieuwde Risk & Compliance Congres 2015 plaatsvinden. Als nieuwe locatie is gekozen voor het mooie landgoed Groot Kievitsdal in Baarn.
Het Risk & Compliance Congres 2015 staat onder leiding van Congresvoorzitter drs. Michel Klompmaker, die veel internationale ervaring heeft opgebouwd met van het organiseren van Risk Congressen. Daarbij komt nu ook het initiatief van drs. Wietse Louwes met CPNN Nederland. Laatstgenoemde organiseerde in juni 2014 voor de eerste keer een eigen Compliance Congres. Het geheel van kennis en expertise wordt nu samengevoegd tot één groot landelijk Risk & Compliance Congres, dat voortaan jaarlijks, telkens begin juni, zal plaatsvinden. Het thema van het Risk & Compliance Congres 2015 is ‘Impact toezicht op de business’.
Het Congres zal rond 12.00 uur van start gaan met een aantal interactieve lunchworkshops, vervolgens om 13.30 uur met twee plenaire keynotes, onder leiding van Content Director Michael van Woerden. Daarna volgen er na de pauze drie stromingen met elk twee parallel praktijksessies, twee op het gebied van Enterprise Risk Management (ERM) & Governance  (onder andere over Board Evaluation) onder leiding van drs. Wietse Louwes,  twee op het gebied van Legal & Compliance Risk Management onder leiding van Mr. Michael van Woerden en twee op het gebied van Anti-Money Laundering (AML) en privacy. Dit zullen inhoudelijke, op de praktijk gerichte keynote sessies zijn, verzorgd door twee sprekers, primair de gebruiker in combinatie met een adviseur.
Vervolgens krijgen we het Lagerhuisdebat met 4 prikkelende stellingen. Het thema van het Lagerhuisdebat, dat gemodereerd wordt door Edwin Weller, is ‘Heeft de Compliance Officer nog een toekomst?’  Na de networking cocktail, hopelijk op het mooie terras in de buitenlucht, bent u van harte uitgenodigd voor het networking diner, met als intellectueel hoofdgerecht het bekende professorendebat, met onder andere Prof. Dr. Stefan Duchateau ( Zie zijn blog op ons Platform) onder leiding van Edwin Weller.
Binnenkort kunt u meer details verwachten op de website. Voor vragen en inlichtingen kunt u e-mailen naar info@riskcompliance.nl
 

  • Therus de Villeneuve

    Wervende site!
    Ik noteer de datum vast in mijn agenda.
    Therus de Villeneuve

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *