Rik Vandenberghe nieuwe voorzitter Febelfin vanaf 2015

03 november 2014

De Raden van Bestuur van Febelfin en de Belgische Vereniging van Banken en Beursvennootschappen (BVB) hebben vorige week tijdens hun maandelijkse bestuursvergadering Rik Vandenberghe naar voren geschoven en benoemd als nieuwe Febelfin voorzitter per 1 januari 2015.
Rik Vandenberghe volgt Filip Dierckx op die gedurende drie jaar de koers van Febelfin heeft uitgezet. Het mandaat duurt 3 jaar en zal lopen tot en met 31 december 2017.
Rik Vandenberghe kan een jarenlange ervaring voorleggen binnen de banksector, eerst bij de BBL, daarna bij ING. In de loop van 2013 werd hij CEO van ING België. Hij is er verantwoordelijk voor Corporate Communication & Relations, Corporate Audit Services, Human Resources, Financial Markets en Transformation Office. Hij zetelt ook reeds geruime tijd in de Raden van Bestuur van Febelfin en de BVB. De Raden van Bestuur van Febelfin en de BVB betuigen het volste vertrouwen in hun nieuwe voorzitter en wensen hem veel succes bij de uitoefening van zijn nieuwe functie.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *