Regulatory Compliance is booming

10 september 2021

Naar inschatting van de Nederlandse Vereniging van Banken wordt er jaarlijks meer dan € 1 miljard besteed aan Regulatory Compliance en werken er dagelijks 8.000 bankmedewerkers aan het voorkomen van financiële criminaliteit. Ter referentie: dat is meer dan twee keer het aantal wijkagenten in Nederland. De spraakmakende megaboetes uit het nieuws hebben Regulatory Compliance actueler gemaakt dan ooit. Op 30 september aanstaande is er een webinar van 12.30 – 13.30 uur dat hier nader op ingaat met Esmé Bosma en Adriaan Hoogduijn als sprekers.

Tijdens deze editie van Hyarchis Connect wordt dieper ingegaan  op de impact van Regulatory Compliance voor de financiële dienstverlening. Van AVG tot Wwft en van MiFID tot AIFMD, is de financiële sector in de laatste jaren overspoeld met een lange reeks acroniemen. De enorme impact van deze regelgeving blijft vaak onderbelicht en heeft intussen geleid tot de opkomst van Regulatory Technology als één van de snelst groeiende Fintech domeinen. Tijdens Hyarchis Connect wordt ingezoomd op Regulatory Compliance en de rol die pionierende technologie hierin speelt.

Wilt u meer te weten komen over de toekomst van Regulatory Technology? Schrijf u dan in voor Hyarchis Connect op donderdag 30 september tussen 12.30 tot 13:30. De volgende sprekers zijn aanwezig:

Esmé Bosma, Promovenda politicologie, Universiteit van Amsterdam, ‘De bestrijding van terrorismefinanciering op het raakvlak van mens en technologie’
Adriaan Hoogduijn, COO Hyarchis: ‘De explosieve groei van Regulatory Technology’

Het webinar is gratis en inschrijven kan via deze link.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *