Reggie de Jong: Strafzaak mogelijk tegen Airbus, Deutsche Bank, Clearstream en Deutsche Börse

02 januari 2023

De voormalige topzwemster Reggie de Jong is na haar zwemcarrière slachtoffer geworden van een internationaal complot van grote industriële partijen die samen met enkele financiële instellingen tegen De Jong verweer voeren, nadat zij enkele duistere zaakjes ontdekt had. Zij heeft zich vastgebeten in dit dossier als slachtoffer, als goede vriendin van een inmiddels overleden ander slachtoffer, ook bestrijder van corruptie. De rechtszaken lopen nog, maar desondanks was Reggie de Jong bereid ons even te woord te staan, letterlijk op hoog niveau, op de 21ste verdieping bij EY in Amsterdam.

 • Petje

  Petje af voor Reggie de Jong.
  Van belang kan ook nog zijn om te onderzoeken of de Nederlandse-advocaten van de tegenpartijen hun werkzaamheden wel conform de Nederlandse Advocatenwet o.a. art 46 en de VODA en de financiele integririteit verrichten.

 • Reggie de Jong

  Een goed advies. Ik heb al een tuchtzaak achter de rug tegen de Clifford Chance-advocaat van Airbus, zowel bij de Raad van Discipline als het Hof van Discipline. Als een advocaat aangeeft dat hij niet weet of niet heeft kunnen weten dat hij liegt, komt hij ermee weg. Deze advocaat huurde een andere advocaat in om hem te verdedigen en die gaat vervolgens ook weer een potje zitten liegen omdat hij niet volledig wordt geïnformeerd door zijn klant.
  Het is van belang dat ‘dit spel’ niet langer getolereerd wordt, want anders kan er nooit recht gesproken worden. En daar maak ik me dus hard voor. Beste Petje, indien je interesse hebt voor een nieuw rondje bij de Orde van Advocaten en daarna door naar de Raad van Discipline, je weet me te vinden! De klacht(en) ligt/liggen al klaar 😉

 • I.C.van Vierssen

  Hallo Reggie,
  Wat een doorzettingsvermogen, wat een kennis en wat een lef om dit te doen. Chapeau.
  Als er recht bestaat, ga je winnen. We duimen voor je en volgen je.
  Peter en Inge. v. V.

 • Eric Venghaus

  Hi Reggie je bent een topper, ik ken je niet anders. Succes.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *