Pieter Aartsen naar DynaFin Consulting

17 april 2015

Pieter Aartsen heeft zich aangesloten als Partner bij DynaFin Consulting, een snel groeiende, op Securities Services gespecialiseerde consultancy onderneming met Brusselse roots. Aartsen zal vanuit het zojuist geopende kantoor in Amsterdam, op de Keizersgracht, verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw in Nederland. 
Sinds 1990 is Pieter Aartsen werkzaam binnen de Financial Services Industry, in eerste instantie bij KAS Bank. Later ging hij bij Deutsche Bank in Londen aan de slag. In 2006 werd hij benoemd tot Board Member van BinckBank. Hij was in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de business unit Professional Services. Daarnaast was hij in Nederland verantwoordelijk voor MTF TOM in samenwerking met Optiver. Hij was ook betrokken bij de opzet van Be-Frank.  Dynafin Consulting is in enkele jaren gegroeid naar een omzetniveau van 4,7 miljoen euro, met ongeveer 50 consultants.
Pieter Aartsen: “Met veel enthousiasme sluit ik me aan bij DynaFin Consulting. Er is veel behoefte in de markt aan kennis en advies op het gebied van Securities Services.  DynaFin heeft in België bewezen dat het toegevoegde waarde levert, dankzij  een dynamisch team van specialisten / consultants. De synergie om te kunnen werken in België als in Nederland komt onze klanten ten goede.”
 
 

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *