Monica Monaco op 1 juni vanuit Brussel over update Europese wetgeving FEC

24 maart 2017

Op donderdag 1 juni aanstaande zal in de vertrouwde omgeving van het Landgoed Groot Kievitsdal het Risk & Compliance Jaarcongres 2017 plaatsvinden, met onder andere Monica Monaco als keynote spreekster uit Brussel. Zij zal de laatste ontwikkelingen vanuit de EU en de Europese Commissie op het gebied van wetgeving bestrijding financieel economische criminaliteit gaan toelichten en delen met de aanwezigen.

Naast keynote Monica Monaco zullen ook Han Moraal van Eurojust en Juliëtte van Doorn van DNB (De Nederlandsche Bank) acte de présence geven als keynotes. Zij zullen niet alleen met elkaar in debat gaan, maar ook met de aanwezigen, onder leiding van Content Director Michael van Woerden.
Het Risk & Compliance Jaarcongres 2017 begint om 12 uur. Na het algemene welkom heeft u de keuze uit drie lunchworkshops. De opzet van het Risk & Compliance Jaarcongres is bij uitstek interactief en op de content gericht. Het thema is ‘Bestrijding Financieel Economische Criminaliteit”en daarvoor wordt samengewerkt met het Institute for Financial Crime uit Den Haag.
Er is voldoende tijd ingeruimd in het programma voor networking. Zo is er onder andere voorafgaande het diner met Professorendebat een networking borrel op het terras van het Landgoed. Een van de professoren is Prof. Mr. Dr. Wim Huisman, hoogleraar criminologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.
U kunt nog tot 30 maart profiteren voor de aantrekkelijk vroegboekkorting van 100 euro op een entreeticket. U gaat daarvoor gewoon naar de speciale congreswebsite www.riskcompliancejaarcongres.nl waar u meer informatie vindt over het programma, de sprekers en waar zich ook online kunt inschrijven.     

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *