Michel Klompmaker benoemd tot erelid van VCO

01 juli 2024

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Compliance Officers (VCO) op 19 juni jl. is Michel Klompmaker met een grote meerderheid benoemd tot erelid van de branchevereniging. Deze eervolle onderscheiding is een erkenning van zijn vele bijdragen aan het vakgebied van risk en compliance en zijn voortdurende inzet voor kennisdeling binnen de community.

Klompmaker is de oprichter van het Risk and Compliance Platform Europe en heeft het platform in de afgelopen tien jaar uitgebreid tot een website die nieuws en inzichten biedt voor professionals binnen het risk en compliance gebied in zowel binnen- als buitenland.

De waardering van de VCO-leden voor Klompmaker is evident. Vanaf het eerste uur heeft Klompmaker als ‘verbinder’ gefungeerd tussen de diverse actoren binnen het risk- en complianceveld. Zijn uitgebreide kennis en scherpe inzicht worden weerspiegeld in de vele artikelen die hij heeft geschreven over de ontwikkelingen binnen het risk- en compliancegebied. Klompmakers werk sluit naadloos aan bij het credo van de VCO: #Knowledgesharing.

De benoeming van Michel Klompmaker tot erelid is dan ook een erkenning van zijn verdiensten en symboliseert de waardering en het respect van de community.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *