Wim Henk Steenpoorte vervangt Marcel van der Meulen die terugtreedt bij Reaal en VIVAT Verzekeringen

31 december 2014

SNS REAAL komt op de laatste dag van het jaar 2014 met de mededeling dat de heer Marcel van der Meulen besloten heeft zijn functie als directievoorzitter van Reaal per 1 januari 2015 om persoonlijke redenen neer te leggen. Hiermee treedt hij ook terug als bestuurder uit de vennootschappen SRLEV N.V., Reaal Schadeverzekeringen N.V. en REAAL N.V. (VIVAT Verzekeringen).
De rol van Marcel van der Meulen zal tijdelijk worden waargenomen door Wim Henk Steenpoorte. (Zie foto). Wim Henk Steenpoorte vervult deze rol naast zijn huidige rollen als lid van de Raad van Bestuur van SNS REAAL en directievoorzitter van REAAL N.V. (VIVAT Verzekeringen).
Voorzitter van de Raad van Bestuur van SNS REAAL, Gerard van Olphen laat in een reactie weten: “We respecteren het besluit van Marcel van der Meulen en bedanken hem voor de bijdrage die hij aan VIVAT heeft geleverd in het algemeen en Reaal in het bijzonder.”
De directie van VIVAT Verzekeringen heeft Marcel gevraagd de komende periode aan het bedrijf verbonden te blijven om een aantal projecten te leiden.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *