Het IFFC ondersteunt Risk & Compliance Congres

12 januari 2016

Het Institute for Financial Crime (IFFC) uit Den Haag ondersteunt actief het Risk & Compliance Congres.  Het Institute for Financial Crime (IFFC) is een netwerkorganisatie en biedt een platform aan de talrijke stakeholders in het complexe landschap van Financieel Economische Criminaliteit (FEC). 

Volgens het IFFC hebben stakeholders anno 2016 onvoldoende contact met elkaar; dat heeft te maken met een gebrekkige kennisinfrastructuur en onvoldoende bereidheid kennis en informatie te delen. Het is de ambitie van het IFFC om zoveel mogelijk stakeholders (personen en organisaties) participant te laten worden. Intrinsieke betrokkenheid en de echte wil om samen te werken en te willen vernieuwen zijn dan een randvoorwaarde.  Het IFFC biedt de participanten toegang tot een uniek netwerk inclusief de nieuwste methodieken en instrumenten, alsmede opleidingen en trainingen.
Arthur de Groot is  van 1 juni directeur van het IFFC. Hij is ook als docent verbonden aan de postdoctorale opleiding IT-Audit Opleiding van de Vrije Universiteit te Amsterdam en geeft regelmatig lezingen en presentaties. Hij heeft diverse nevenfuncties waaronder voorzitter van de Stichting Fraude Filmfestival, bestuurslid van de Nederlandse afdeling van de Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), de Society for International Development (SID) en Forensic Intelligence Network of Excellence (FINE).

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *