Hearts and Minds Financial Sector

09 mei 2016

In de namiddag van het komende Risk & Compliance Congres, donderdag 2 juni, heeft u de keuze uit zes casestudies. A tot en met F.  Eén ervan wordt verzorgd door CPI Governance en deze casestudy A draagt als titel “Hearts and Minds Financial Sector”.
De casestudy A (van 15.10 uur – 15.40 uur) Zal gaan over “Hearts and Minds Financial Sector”, immers cultuur- en gedragsrisico’s zijn van belang voor de performance en voor de stakeholders van organisaties, maar de vraag blijft: hoe pakken we die effectief aan? In deze sessie zullen Simone Heidema en Julia Rijssenbeek (beiden van CPI Governance) u meenemen in het succesverhaal van de Hearts and Minds voor het managen van gedragsrisico’s in de energiesector, zoals o.a. door Shell en BP toegepast. Deze concrete aanpak heeft zich inmiddels succesvol bewezen voor gedragsrisico’s energiesector breed. Hoe kunnen we Hearts and Minds toepasbaar maken in de financial sector? Moderator is Tony de Bree.
Meer informatie over de andere casestudies en de rest van het programma vindt u op de speciale congreswebsite www.riskcompliancecongres.nl 

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *